Misc

De gemiddelde kosten voor haartransplantaties


Voor mannen en vrouwen die kalend zijn, zijn haartransplantaties een haalbare optie voor haarvervanging. Het verkrijgen van haartransplantaties omvat een chirurgische procedure waarbij grafts van haar en haarzakjes worden genomen vanaf de zijkant of achterkant van het hoofd en worden geïmplanteerd in de kalende gebieden. Alternatieve methoden voor haarherstel zoals shampoo, zalven en pillen helpen haarverlies te vertragen, maar haartransplantaties zijn de meest betrouwbare methode om haarverlies te corrigeren.

Onderzoek

Het is belangrijk om een ​​bekwame arts te vinden. Praat met verschillende artsen voordat u een beslissing neemt. Bekijk klinieken die deel uitmaken van een grotere keten en privéklinieken. Maak prijsvergelijkingen. Uw arts moet gevoelig zijn om te bepalen of u geschikt bent voor de procedure. Praat met hen over de kwaliteit van uw donorhaar, wat uw verwachtingen zijn en wat er zal gebeuren als er in de toekomst haarverlies optreedt. Zorg ervoor dat hun proces het gebruik van mini-micrografting omvat, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Met de juiste keuze gaat een haartransplantatie levenslang mee.

Kostenfactoren

De kosten van haartransplantaties variëren, afhankelijk van hoeveel gebied van de hoofdhuid moet worden bedekt, wat voor soort haarverlies u ervaart, waar u woont en welke kliniek u kiest. Gewoonlijk rekenen klinieken een vaste prijs per implantaat. Voor sommige klinieken daalt de prijs naarmate het aantal benodigde transplantaten toeneemt. Als u zich zorgen maakt over de kosten van haartransplantaties, vraag dan uw kliniek naar betalingsplannen waarmee u maandelijkse betalingen kunt doen in plaats van alles in één keer te betalen.

Gemiddelde kosten

De gemiddelde kosten voor een haartransplantaat zijn $ 4 of $ 5. In sommige klinieken kan het oplopen tot $ 10. De kosten zijn afhankelijk van waar u het hebt gedaan. Een kliniek die een hogere prijs per transplantaat in rekening brengt, hoeft niet noodzakelijkerwijs beter te werken.

Kostenverdeling

Degenen die een klein deel van de hoofdhuid moeten bedekken, hebben meestal 1.000 tot 2.000 grafts nodig. Dit kost $ 3.000 tot $ 10.000. Voor degenen met meer te bedekken gebied zijn 2.000 tot 3.000 grafts nodig. Deze kosten variëren van $ 5.000 tot $ 15.000. Aanzienlijk kale mensen hebben 3.000 tot 4.000 grafts nodig. Dit kost $ 9.000 tot $ 20.000.

Kostenvergelijking

Hoewel haartransplantatiechirurgie duur klinkt, is het vaak goedkoper dan de algemene, langdurige kosten van alternatieve methoden. Shampoos, zalven en pillen moeten continu worden gebruikt en de kosten lopen op. Finasteride, een pil die de effecten van DHT helpt verminderen (dihydrotestosteron is een hormoon dat bepaalde soorten haarverlies veroorzaakt), kost $ 25 tot $ 50 dollar voor een maandelijkse voorraad. Dit kan van $ 300 tot $ 600 per jaar kosten. In de loop van 15 jaar kan het nemen van pillen voor haarverlies tot $ 9.000 kosten.

Ben ik een kandidaat?

Als u helemaal kaal bovenop uw hoofd bent, kunt u nog steeds een haartransplantatieoperatie ondergaan, maar verwacht niet dat u een volledig volle haardos krijgt van de procedure. Als u lijdt aan algehele kaalheid, in plaats van alleen in bepaalde gebieden te kalmeren, bent u mogelijk geen goede kandidaat, omdat er een gebrek is aan gezonde bronnen voor transplantaten. Vrouwen met dunner wordend haar vallen vaak in deze categorie. De beste kandidaten zijn degenen die lijden aan kaalheid. Als je haarverlies hebt ervaren door brandwonden of letsel, ben je ook een goede kandidaat.


Bekijk de video: Haartransplantatie FUE FUT kosten. Haarproblemen (Januari- 2022).