Misc

Hoe Ring Guard anti-schimmel te gebruiken


Ring Guard is een merk van antischimmelcrème die ringworm, jeuk en voetschimmel behandelt. Deze infecties treden meestal op in warme en vochtige delen van het lichaam, vooral in gebieden die gevoelig zijn voor zweten. De Ring Guard-zalf werkt door de schimmel en de schimmelsporen te doden die het toelaten zich voort te planten. Het moet twee keer per dag gedurende ongeveer 7 tot 10 dagen worden gebruikt om de schimmelinfectie volledig te laten verdwijnen.

Was het getroffen gebied met warm water en een zacht reinigingsmiddel.

Dep het gebied volledig droog. Zorg ervoor dat er geen vocht meer achterblijft.

Breng een dunne laag Ring Guard Anti-Fungal cream direct aan op de schimmelinfectie en de omgeving en wrijf met een vinger in met een cirkelvormige beweging. Tweemaal daags op deze manier aanbrengen.

Was uw handen grondig na het aanbrengen van de crème.

Gebruik Ring Guard Anti-Fungal voor het volledige verloop van de behandeling, meestal ongeveer 7-10 dagen. Als u voortijdig stopt met het gebruik, kan uw infectie terugkeren.

Tip

  • Bedek het getroffen gebied niet met verband of gaas tenzij dit door een arts wordt geadviseerd. Gebruik Ring Guard Anti-Fungal niet op uw lippen, in uw mond of op uw geslachtsdelen. Raadpleeg uw arts als de schimmelinfectie niet verbetert of binnen 10 dagen volledig verdwijnt.


Bekijk de video: Why Are 96,000,000 Black Balls on This Reservoir? (November 2021).