Misc

De beste schurftbehandeling

De beste schurftbehandeling


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Schurft is een parasitaire huidinfectie die uitslag op specifieke delen van het lichaam veroorzaakt. Ellebogen, liesgebieden, borsten, oksels en het web van tenen en vingers zijn de meest waarschijnlijke regio's die worden getroffen. Sommige kinderen kunnen schurft op hun gezicht krijgen, wat het aanbrengen van behandelingscrème moeilijker maakt. Er zijn zowel voorgeschreven medicijnen als natuurlijke remedies die schurft genezen.

Permethrin Cream

De beste medicinale behandeling is Elimite-crème, die vijf procent permethrine bevat; dit geneesmiddel is echter alleen op recept verkrijgbaar. Om Elimite aan te brengen, neem een ​​koele douche en droog volledig af. Verspreid de crème van je hoofd naar de voetzolen. Zorg ervoor dat je het goed masseert voordat je kleding aantrekt. Neem geen acht tot 14 uur een nieuwe douche. Na een paar dagen zul je een verschil zien, maar de jeuk houdt misschien nog een maand of zo niet op.

Natuurlijke geneeswijzen

Er zijn verschillende natuurlijke behandelingen gebruikt om de symptomen van schurft te genezen. Neem olie wordt gewonnen uit de plant Azadirachta indica, en met zijn natuurlijke pesticide-eigenschappen is het een groot succes gebleken bij het doden van schurft. Giet 100 ml olie in een koel bad en laat vijftien minuten weken. Meng 50 ml met antiseptische crème en verdeel over uitslag. Evenzo is lavendelolie een populaire schurftkuur. Giet een royale hoeveelheid op je lichaam en laat het absorberen. Toverhazelaar en tea tree olie is een ander mengsel. Meng 10 ml tea tree olie met 90 ml toverhazelaar en breng aan na een douche.

Gezondheid

Schurft eist ook het immuunsysteem van het lichaam. Vergroot uw immuniteit door dagelijkse supplementen van 50 mg zink, 1.000 mg primrose-olie, twee keer per dag twee knoflookcapsules, 1.000 mg kelp en een goldenseal-capsule te nemen. Breng de goldenseal op het getroffen gebied aan, samen met aloë vera en calendulazalf. Drink veel water om gifstoffen op te ruimen. Eet een goed uitgebalanceerd dieet. Probeer overdag dutjes te doen, omdat de mijt 's nachts actiever is, waardoor de jeuk erger wordt. Het proces van het krijgen van rit van schurft in dun. Vergeet niet om ze ook van je huis te ontdoen door ze te reinigen, stofzuigen en wassen. Gezinsleden moeten worden behandeld, omdat de mijt zo besmettelijk is.


Bekijk de video: Schurft in Groninger studentenhuizen (Mei 2022).