Misc

Hoeveel moet ik wegen op 5 voet 6 inches lang?


Typisch gemiddeld gewicht

Op 5 voet 6 centimeter lang moet een volwassen vrouw ongeveer 140 pond wegen en een volwassen man zou ongeveer 148 pond moeten wegen, volgens de gehandicaptenwebsite voor gehandicapten en gezondheid. Dit gewicht is gebaseerd op body mass index, een formule die wordt gebruikt om te bepalen of een individu ondergewicht, gezond of overgewicht heeft.

Invloedrijke factoren

Volgens faqs.org kunnen factoren zoals leeftijd, etniciteit, spiermassa en framemaat het gewicht van een persoon beïnvloeden. Een persoon die 5 voet 6 centimeter lang is met een groot frame en een hoge mate van spiermassa weegt meer dan een persoon van dezelfde lengte met een klein frame en minder spieren.

Bottom Line

Een gewicht van 140 pond geeft een 5 voet 6 inch vrouw een BMI van 22,6, terwijl een gewicht van 148 pond een man op een BMI van 23,9 brengt, volgens Mayo Clinic. Hoewel 140 pond voor een vrouw of 148 pond voor een man wordt beschouwd als het gemiddelde gezonde gewicht op basis van BMI, varieert het juiste gewicht voor een individu op basis van de fysieke kenmerken van die persoon.


Bekijk de video: The Most Radioactive Places on Earth (December 2021).