Misc

Hoe geblokkeerde slagaders schoon te maken

Hoe geblokkeerde slagaders schoon te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Geblokkeerde slagaders ontstaan ​​wanneer plaque zich ophoopt in de slagaders rond het hart. Ze kunnen hartschade veroorzaken, omdat er minder zuurstof en minder bloed door deze slagaders stroomt. Tekenen van geblokkeerde slagaders zijn onder meer frequent dutten; duizeligheid; ongemak tijdens het sporten, zelfs voor korte periodes; problemen met slapen 's nachts; stemmingswisselingen en het onvermogen om seksueel te presteren. Ernstig geblokkeerde slagaders kunnen een chirurgische ingreep vereisen, zoals angioplastiek of bypass-chirurgie. Het is echter soms mogelijk om kleine verstopte bloedvaten op te ruimen zonder de hulp van een arts.

Verander uw dieet. Als u zich traag voelt en denkt dat dit te wijten kan zijn aan verstopte bloedvaten, is het belangrijkste dat u kunt doen, uw eetgewoonten veranderen. Eet meer groene, bladgroenten en eet minstens drie seizoensfruit per dag. Blijf bij magere eiwitten zoals natriumarme zwarte bonen, magere kipfilet en mager varkensvlees. Blijf weg van vette, bewerkte voedingsmiddelen.

Drink eenmaal daags een mengsel van knoflook en appelazijn. Meng 1/2 kopje appelciderazijn met een in blokjes gesneden teentje knoflook en meng grondig. Drink het mengsel en volg met een glas water.

Drink dagelijks een glas wortelsap. Wortelsap wordt niet alleen beschouwd als een portie groenten, het is ook geweldig voor de bloedsomloop. Pers drie wortels in een sapcentrifuge, koel en drink.

Drink dagelijks een mengsel van citroensap en honing. Meng 3 el. honing met 1 el. citroensap. Voeg 2 el. heet water, meng grondig en drink.

Als u symptomen van verstopte slagaders blijft ervaren, zoals zich traag of duizelig voelen, seksuele disfunctie ervaren en moeite hebben met slapen 's nachts, maak dan zo snel mogelijk een afspraak met uw arts.

Tip

  • Als u symptomen ervaart van ernstig verstopte bloedvaten, ga dan onmiddellijk naar een arts.

Tip

  • Huismiddeltjes zijn geen vervanging voor de zorg van een arts.


Bekijk de video: Hier zijn 7 signalen dat U geblokkeerde slagaders heeft (Mei 2022).