Misc

Hoe de melanine in uw hoofdhuid te herstellen om grijs haar kwijt te raken

Hoe de melanine in uw hoofdhuid te herstellen om grijs haar kwijt te raken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Grijs haar wordt veroorzaakt wanneer de melanineproductie stopt in de haarzakjes. Dit probleem ontstaat wanneer het lichaam niet langer de enzymen kan produceren die nodig zijn om melanine te produceren. Oorzaken zijn onder andere slechte voeding, stress en levensstijlkeuzes.

Door negatieve gewoonten te verminderen, dieetveranderingen aan te brengen en natuurlijke haartoepassingen te gebruiken, is het mogelijk om de kleur te herstellen en verdere grijzende haren te verminderen. Deze eenvoudige veranderingen stimuleren de melanineproductie in het haar, of voorkomen op zijn minst dat het verder afneemt.

Breng voedingswijzigingen aan om een ​​verhoogde melanineproductie te bevorderen. Begin dagelijks met het nemen van supplementen met koper, foliumzuur en B-complex. Consumeer zonnebloempitten, amandelen, krabben, oesters en cashewnoten voor verhoogde koperniveaus. Aan de behoefte aan ijzer en jodium kan worden voldaan door zeevruchten, bananen en wortelen te eten.

Beperk de consumptie van voedingsmiddelen met een hoog niveau van kunstmatige kleuren en conserveermiddelen, en voedingsmiddelen met veel koolhydraten zoals pasta. Deze voedingsmiddelen kunnen haarbrosheid veroorzaken en de hoeveelheid antioxidanten in het lichaam verminderen.

Beperk het gebruik van tabak en alcohol. Volgens All-Hairstyles.com is het haar van rokers vier keer eerder geneigd om grijs te worden dan dat van niet-rokers.

Maak een natuurlijke haarapplicatie. Meng blackstrap melasse, tarwekiemen en biergist. Probeer ook kokosolie met citroen- of amandelolie. Plantaardige olie zal ook werken. Masseer de natuurlijke haarapplicatie minstens 30 minuten tot een uur in het haar.

Verminder de hoeveelheid stress in je leven. Stress veroorzaakt vroegtijdige veroudering, wat eerder in het leven tot grijs haar zal leiden. Probeer oefening of ontspanningsmethoden zoals meditatie of lezen.

Tip

  • Dieet is de belangrijkste factor om te veranderen voor een verhoogde melanineproductie in de haarfollikel.

    Pas minstens één keer per dag natuurlijke toepassingen toe voor het beste resultaat.

    Als voeding en natuurlijk haar niet voldoende zijn, overweeg dan om een ​​haarverf te gebruiken die is ontworpen om grijsheid te elimineren.

Tip

  • Neem geen megadoses supplementen. Neem alleen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid om mogelijke negatieve bijwerkingen te voorkomen.


Bekijk de video: Como Revertir El Cabello Gris Prematuro Naturalmente (Mei 2022).