Info

Werkt de Braziliaanse konttraining echt?


Braziliaanse biltrainingen zijn krachttrainingsoefeningen die zich richten op het gebied rond je rug. Die spieren omvatten de grote "bilspier" of gluteus maximus, de gluteus medius, die zich aan de buitenkant van het heup- / bekkengebied bevindt, en de gluteus minimus, een waaiervormige spier die zich net onder de gluteus medius bevindt. Bewegingen geïnduceerd door Braziliaanse konttrainingen richten zich op het versterken van deze spieren, wat leidt tot meer definitie en een slanker uiterlijk.

De mythe van spotreductie

Je kunt je probleemgebieden niet echt "ter plaatse verkleinen", dit zijn alleen maar problemen omdat er een laag vet is die je mooie definitie en toon verbergt. De manier om te pronken met die mooie strakke bilspieren is om wat van het lichaamsvet rondom hen te verliezen. Cardio- en crosstraining kunnen u helpen om ongewenste inches af te werpen. Krachttraining zorgt ervoor dat zodra je overtollige gewicht is verdwenen, die prachtige spieren eronder klaar zijn om op tijd te worden bewonderd voor het zwempakseizoen.

Spierbrandwonden (en weegt) meer dan vet

Je lichaam werkt hard, zelfs als je dat niet bent. Dat koppige pond vet rond je heupen en billen verbrandt nog steeds ongeveer vijf calorieën per dag, zelfs als je er gewoon op zit. Die sterke, magere spieren die zich eronder verbergen, verbranden echter tot 30 calorieën per dag. Het is waar dat spieren meer wegen dan vet, omdat het dichter is en harder werkt - zelfs in rust. Krachttraining en spieropbouw leiden tot sneller vetverlies en kunnen binnenshuis op warme middagen worden uitgevoerd.

Voordelen van krachttraining

Krachttraining geeft niet alleen vormen, firma's en tonen die heter zijn dan hete spieren van u, het helpt u ook gezonder te blijven en letsel te voorkomen. Volgens de Centers for Disease Control biedt regelmatige krachttraining pijnverlichting, vermindert het risico op letsel door het evenwicht te herstellen, de botdichtheid te vergroten en het bindweefsel te versterken, en helpt het zelfs hartziekten en diabetes te voorkomen. Het kan ook je humeur verbeteren en je helpen beter te slapen, wat leidt tot een uitgerust, gelukkig en zelfverzekerd persoon.

Braziliaanse kontbewegingen

Je kunt variatie toevoegen aan een aantal vrij veel voorkomende oefeningen om er nog meer voordeel uit te halen. Probeer plie squats - met je tenen naar buiten gericht - in plaats van gewone squats. De volgende keer dat je lunges doet, voeg je een sprong tussen beide toe en wissel je van kant terwijl je nog in de lucht bent. Doe heupverhogingen met één voet tegelijk omhoog en concentreer je op het aanhalen van je bilspieren terwijl je de beweging maakt. Wat je ook doet, je lichaam zal je bedanken door sterker, slanker en minder kwetsbaar te zijn.