Misc

Home remedie voor zweetvoeten

Home remedie voor zweetvoeten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je ooit je schoenen uitgetrokken na een lange dag, je voeten zweten overvloedig en ze ruiken naar iets dat niet te noemen is? Zweterige voeten zijn een gênant gezondheidsprobleem. Er zijn meer dan 250.000 zweetklieren in elke voet. Je lichaam reguleert de warmte door te transpireren. Soms laat het lichaam meer transpiratie uit dan nodig is. Deze natuurlijke transpiratie kan overmatig worden verlicht door de voeten. Voetschimmel kan het gevolg zijn van overmatig zweten van de voeten. Het echte probleem is echter het opbouwen van bacteriën door zweet, waardoor je voeten ruiken. Je voeten schoon en droog houden is een must. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om van zweetvoeten af ​​te komen, met ingrediënten die je in je keukenkast kunt vinden.

Waarom al het zweet?

Er zijn veel verschillende redenen waarom voeten overmatig kunnen zweten. Je bent mogelijk vanaf de geboorte gevoelig geweest voor zweetvoeten. U kunt een medische aandoening of ziekte hebben of medicijnen gebruiken waardoor u meer dan normaal gaat zweten. Omdat gekruid eten iemand erg kan laten zweten, kan het consumeren van eten of drinken met cafeïne of alcohol ook overmatig zweten bevorderen.

A Nice Foot Soak

Er zijn verschillende manieren om het zweet weg te weken en te ruiken. Ingrediënten, zoals thee en zout, bevatten droogmiddelen. Voeg warm water toe aan twee tot drie zakken zwarte thee of een kopje koosjer of Epsom-zout en laat je voeten weken. Om van de geur af te komen, week je je voeten in gewoon of appelazijn en warm water. Spoel je voeten niet af, maar droog ze altijd grondig na het weken.

Gember en Radijs

Van gemberwortel is bekend dat het vele kwalen verlicht, van misselijkheid tot slechte bloedsomloop tot indigestie. Maar wist je dat gember ook helpt bij zweetvoeten? Pureer gember en wrijf het op je voeten. Dit helpt de voeten om gifstoffen uit te zweten en vervolgens te stoppen met het produceren van bacteriën. De enige vangst is dat je de gember lang aan moet houden om de voordelen ervan te krijgen. Als je geen gember hebt, staat radijs ook bekend als een natuurlijke deodorant.

Een strooi per dag

Stof je voeten af ​​met wat maïzena of talkpoeder om zweet en geur te absorberen. Strooi vervolgens bakpoeder of maïszetmeel een nacht in elke schoen om het vocht en de geur van de schoenen te absorberen.

Draag de juiste sokken en schoenen

Draag schone en absorberende sokken gemaakt van natuurlijke vezels. Synthetische vezels laten je voeten zweten, wat je wilt vermijden. Wat betreft het soort schoenen om te dragen, open sandalen zijn het beste. Als het weer koud is en sandalen niet mogelijk zijn, geef je schoenen een pauze en schakel je om de andere dag uit met een ander paar om het versleten paar goed te laten opdrogen. Sommige schoenen zijn moeilijk te wassen, maar sportschoenen kunnen schoon worden gehouden door ze in de wasmachine te wassen. Wanneer je binnenshuis bent, lucht je je voeten uit op blote voeten.


Bekijk de video: Zweetvoeten - Wat zijn zweetvoeten en wat kun je er tegen doen? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tajin

  jouw idee is briljant

 2. Jager

  Het spijt me, deze optie past niet bij mij.

 3. Zeroun

  Your phrase is shiny

 4. Maximilian

  Snap niet helemaal wat dit betekent.

 5. Dacio

  ja, ik wou dat ik een hogere snelheid had

 6. Mashakar

  Ik bedoel, je staat de fout toe. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.Schrijf een bericht