Misc

Hoe maak je chiggers stoppen met jeuk

Hoe maak je chiggers stoppen met jeuk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Chiggers zijn de larven van een mijt die zich in uw huid nestelen en een klein beetje spijsverteringsenzym afgeven dat een deel van het omliggende weefsel eet - dat is wat de jeuk veroorzaakt. Zodra je de grote rode knobbel ziet en voelt, zit de larve er niet meer in. Het kan zijn verplaatst naar een andere locatie op je huid om weer te feesten, dat is de reden waarom je bijna nooit slechts één beet hebt.

Breng alcohol aan op de getroffen gebieden. Dit zal het resterende spijsverteringsenzym afbreken en de alcoholsteek zou de jeuk moeten stoppen. Ontsmettingsalcohol en mondwater zouden net zo goed moeten werken.

Wrijf wat azijn in. Net als alcohol lost de azijn de overgebleven voedingsstof van de chigger op en stopt de jeuk. Indien nodig opnieuw aanbrengen.

Koop wat Chiggerex. Chiggerex is een commercieel product dat is ontworpen om de nawerkingen van een chigger in uw huid te verlichten en is waarschijnlijk verkrijgbaar bij uw apotheek. Veel mensen melden dat dit de beste manier is om de jeuk te stoppen.

Weg met de larve. Tegen de tijd dat je de jeuk opmerkt, is de chigger waarschijnlijk naar een andere plek van de huid gegaan. Zorg ervoor dat de bron van de jeuk weg is door Nix of een ander luizenverwijderingsproduct als je 'zeep' in de douche te gebruiken, en was daarna opnieuw met je gewone zeep.

Kalmeer de jeuk en bevorder de genezing. Sterke luieruitslagcrème zoals A&D Zalf of Boudreaux's Butt Paste zijn gebruikt om chiggerbeten en luieruitslag te verlichten. Breng om de paar uur producten aan die nodig zijn door in de getroffen gebieden te wrijven.

Tip

  • De beste preventie tegen chiggers is om lichte kleding te dragen tijdens een wandeling of buitenshuis werken. Blijkbaar trekt donkere kleding (inclusief schoenen) ze aan.

Tip

  • Als een beet van een chigger geïnfecteerd raakt, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts. Tekenen van infectie zijn huid die warm aanvoelt op de wondlocatie, gele of groene afscheiding en / of rode strepen op de huid die van de wond af wijzen.


Bekijk de video: How do cigarettes affect the body? - Krishna Sudhir (Mei 2022).