Misc

Verlichting voor vaginale irritatie Jeuk en zwelling


Vaginale irritatie, jeuk en zwelling zijn symptomen die veel vrouwen tegenkomen. Er zijn een aantal medicijnen, crèmes, antibiotica en huismiddeltjes die kunnen worden gebruikt om verlichting te krijgen van het bovenstaande. Als je gedurende langere tijd last hebt van vaginale irritatie, jeuk en zwelling of het terugkeert, neem dan contact op met je arts omdat dit symptomatisch kan zijn voor een andere aandoening.

Betekenis

In veel gevallen kan vaginale irritatie worden veroorzaakt door irriterende stoffen uit stoffen en ingrediënten in schoonheidsproducten en verzorgingsproducten (zoals zeep, bodywash, vrouwelijke spray, badbellen en zouten). De chemicaliën in deze kunnen de huid verergeren. Dergelijke symptomen kunnen zich ook manifesteren wanneer een vrouw een overmatige hoeveelheid stress ondergaat, een weekend immuunsysteem heeft dat wordt veroorzaakt door een andere ziekte of in de overgang is.

Identificatie

Vaginale irritatie, jeuk en zwelling dienen vaak als een indicatie voor een schimmelinfectie. Gistinfecties worden meestal veroorzaakt door een soort bacterie die Candida wordt genoemd. De aanwezigheid van bacteriën en Candida in het lichaam is normaal; gezamenlijk werken ze aan een gezond evenwicht van de micro-organismen. Het probleem ontstaat wanneer er een teveel aan Candida is; dit is wanneer een schimmelinfectie ontstaat. Veel vrouwen komen dit tegen nadat ze antibiotica hebben gebruikt. Antibiotica hebben de neiging om alle bacteriën te doden, inclusief de gezonde bacteriën die nodig zijn.

Soorten

Artsen schrijven een assortiment aan behandelingen voor vaginale irritatie, jeuk en zwelling voor. Antischimmelantibiotica (zoals Difflucan) zijn nuttig bij de behandeling van schimmelinfecties en er zijn andere soorten antibiotica voorgeschreven om te zorgen voor vaginale infecties die bacteriegerelateerd zijn. Antihistaminica, crèmes, lotions en zalven worden ook toegediend om de ontsteking en gevoeligheid te verminderen. Sommige artsen schrijven een benzodiazepine voor (vaak gebruikt bij de behandeling voor verschillende psychische aandoeningen); om 's nachts te helpen.

Overwegingen

Naast de bovengenoemde natuurlijke remedies zoals Probiotica; die worden beschouwd als goede bacteriën, zijn effectief in het bevrijden van het lichaam van een schimmelinfectie. Probiotica remmen de ontwikkeling van organismen zoals de Candida die schadelijk kunnen zijn. Een voorbeeld hiervan is Lactobacillus acidophilus waarvan bewezen is dat het, wanneer het als supplement wordt ingenomen, de overmatige productie van Candida compenseert.
Talrijke kruiden zoals Oregon druivenwortelextract en Goldenseal zijn ook nuttig, samen met lavendel extract en Tea Tree Oil. Knoflook is ook goed; het bevat eigenschappen die het immuunsysteem stimuleren en kan fungeren als een antischimmelmiddel. Knoflook is verkrijgbaar in de vorm van een oraal supplement, net zoals de Lactobacillus acidophilus. Deze producten kunnen worden gekocht bij vitaminewinkels, reformwinkels en zelfs bij uw plaatselijke supermarkt. U kunt ze ook via internet kopen.

Deskundig inzicht

Om vaginale irritatie, jeuk en zwelling te verlichten, is het een goed idee om het volgende in gedachten te houden (ze kunnen ook als preventieve maatregel worden gebruikt). Vermijd het gebruik van antibiotica voor langere tijd, en blijf uit de buurt van ondergoed dat niet van alle katoen is gemaakt. Onderkleding moet altijd droog zijn en voldoende ventilatie bieden. Te strakke broeken en kousen kunnen het genitale gebied verergeren. Vermijd het gebruik van zeep, lichaamsreiniging en andere lichaamsproducten (vrouwelijke spray, badbellen, zouten) die geparfumeerd zijn of agressieve chemicaliën bevatten. Als je menstrueert, probeer dan gewoon inlegkruisjes (in tegenstelling tot tampons). Overmatig douchen kan ook het lichaam ontdoen van de goede bacteriën die het nodig heeft en het verergeren. Raadpleeg uw zorgverlener voordat u gaat douchen of andere reinigingsmethoden gebruikt. Wees je bewust van hoe je jezelf schoonmaakt nadat je naar de badkamer bent geweest; veeg altijd van voren naar achteren, zodat bacteriën zich niet verspreiden of worden overgedragen.


Bekijk de video: METTEZ UN MORCEAU D'AIL DANS LA NUIT ,LE LENDEMAIN VOUS VEREZ UN MIRACLE !!! (November 2021).