Misc

Hoe een orthodontische beugel te openen


Het dragen van een beugel is een doorgangsrecht voor miljoenen mensen, jong en oud. Het corrigeren van uw glimlach kan uw zelfvertrouwen vergroten en uw gezondheid ten goede komen. Maar soms moet u de correctors corrigeren. Als u vindt dat u een van de beugels op uw tanden moet openen, volgt u deze richtlijnen.

Zoek het vergrendelingsmechanisme. Bekijk het voorste gedeelte van de beugel. Bij de meeste standaard bretels vindt u een eenvoudig vergrendelingsmechanisme aan de voorzijde. Het ziet er waarschijnlijk uit als een klein lipje dat uit de voorkant van de beugel steekt.

Oefen een kleine hoeveelheid druk uit. Voor de meeste hedendaagse beugels is het enige dat u nodig hebt een kleine hoeveelheid druk die u met uw vinger kunt uitoefenen. Druk op het lipje en je zou het moeten voelen geven.

Verwijder het probleemitem. Of u nu de beugeldraad aanpast of een verdwaald stuk voedsel of puin verwijdert, pas uw aanpassing aan terwijl de beugel open is.

Sluit de beugel. U wilt de beugel weer sluiten zodat er geen onnodige schade ontstaat. Oefen eenvoudig een kleine druk uit op de beugel. U hoort of voelt de klik als deze op zijn plaats vergrendelt.

Tip

  • Als u uw beugel toch moet aanpassen, zelfs alleen om een ​​stuk voedsel te verwijderen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw orthodontist om ervoor te zorgen dat u uw orthodontische werkzaamheden niet beschadigt.


Bekijk de video: BEUGEL! HET PLAATSEN VAN MIJN SLOTJES BEUGEL JOY BEAUTYNEZZ (December 2021).