Misc

Gezond eten bij Del Taco


Fastfood van restaurants zoals Del Taco kan notoir veel vet, calorieën en natrium bevatten. Als u bekend wordt met de beschikbare gezondere keuzes, kunt u uit eten gaan zonder uw doelstellingen voor gezond eten te veel in gevaar te brengen. Probeer uw maaltijd te beperken tot 500 calorieën. Houd er rekening mee dat het menu en de voedingsinformatie kunnen veranderen.

Taco's, Burrito's en Fresca-kommen

De reguliere taco heeft slechts 130 calorieën, en de taco al carbon, de asado taco en de chipotle beef taco bevatten ook minder dan 200 calorieën. Deze keuzes hebben elk tussen de 4 en 7 gram vet, met uitzondering van de chipotle-taco, die 14 gram heeft. Als je de voorkeur geeft aan burrito's, blijf dan bij de waarde boon- en kaasburrito's of de opgekropte waardeboon, rijst en kaasburrito, die tussen 280 en 320 calorieën per stuk en 8 gram vet bevatten. Hoewel de fresca-kommen gezond klinken, bevatten ze elk 450 tot 530 calorieën, dus als je een van deze kiest, wil je desserts en bijgerechten overslaan. Gebruik bij een van deze keuzes salsa in plaats van vetzure room en guacamole.

Vermijd de combo-pakketten, die 610 tot 4.140 calorieën bevatten, afhankelijk van de opties die u kiest. De flatbread-taco's hebben elk 340 calorieën, waardoor ze de slechtste taco-keuze zijn, en de machoburrito's, die elk 870 tot 940 calorieën bevatten, zijn de slechtste burrito-picks.

Amerikaanse Grill-opties

De Amerikaanse grillopties zijn niet noodzakelijk gezonder dan de Mexicaanse keuzes. De cheeseburger is de beste keuze, met 430 calorieën en 22 gram vet. Als je friet moet eten, blijf dan bij het kindergedeelte, dat is slechts 160 calorieën. Vermijd de dubbele del cheeseburger, die 720 calorieën heeft, en de dubbele spek del cheeseburger, die 770 calorieën en 52 gram vet heeft. De luxe chili cheddar friet is ook een slechte keuze met 600 calorieën per portie.

Voorgerechten, Zijden, Dranken en Desserts

Als u een voorgerecht of bijgerecht moet hebben, kies dan de mini quesadilla. De cheddar-versie heeft 140 calorieën en het spektype heeft 170 calorieën. De nacho's van normale grootte zijn 300 calorieën, waardoor ze een goede keuze zijn als je ze deelt met anderen aan tafel. Vermijd de macho nachos, die 960 tot 1.040 calorieën bevatten, en de taco salades, die 770 tot 820 calorieën hebben. Als je echt de salade wilt, eet dan alleen de binnenkant en niet de taco shell bowl, dat is wat de meeste calorieën levert.

Water, zwarte koffie, light frisdrank en lichte limonade zijn de beste drankkeuzes. De limonade heeft slechts 10 calorieën en de andere dranken bevatten geen calorieën. Vermijd de shakes, die elk 520 tot 560 calorieën en 10 tot 11 gram vet bevatten.

Als je besluit om uit te geven aan het dessert, deel het dan met anderen aan je tafel en neem de chocoladekoekjes of de churros, met respectievelijk 200 calorieën en 220 calorieën. Vermijd de caramel cheesecake-beten, die 460 calorieën bevatten.

Ontbijtkeuzes

Als je bij Del Taco ontbijt, is je beste gok de ontbijtburrito, die slechts 290 calorieën bevat. Andere relatief goede keuzes zijn de eieren- en kaasmuffins, omdat deze minder dan 400 calorieën bevatten. Vermijd de voorgerechten, die elk 550 tot 950 calorieën bevatten, en de scramblers, die 910 tot 1.080 calorieën en 45 tot 61 gram vet bevatten. Sla de hash brown-sticks over, die 230 calorieën bevatten voor vijf stuks of 360 calorieën voor acht stuks.


Bekijk de video: FAST FOOD: De GEZONDSTE Opties! McDonalds, Burger King, Domino's, Subway & Taco Bell (December 2021).