Misc

Hoe zorg je voor DonJoy bretels


DonJoy is een bedrijf dat voornamelijk beenbeugels maakt. Verschillende soorten beenbeugels die beschikbaar zijn via DonJoy zijn knie-uitlijning, post-operatieve, enkel, artrose, patellofemorale en algemene knie en dij. Andere soorten beugels die door DonJoy worden verkocht, zijn rugbeugels, beugels aan de bovenkant en beugels gemaakt voor polsen en ellebogen. DonJoy richt zich op het helpen van mensen met blessures en ernstige gewrichtsproblemen blijven actief met behulp van ondersteunende beugels. Als je je DonJoy-beugel goed verzorgt, kunnen ze langer meegaan.

Reinig de voeringen, riemen en kussens met koud water en een mild schoonmaakmiddel. Zorg ervoor dat u ze van de beugel verwijdert voordat u ze schoonmaakt en spoel ze grondig af met koud water. Laat ze aan de lucht drogen voordat u de beugel weer in elkaar zet.

Veeg de beugelscharnieren en het algehele frame af met een vochtige doek. Milde reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt om vuil en puin te verwijderen. Droog de scharnieren onmiddellijk om roesten te voorkomen.

Neem contact op met DonJoy als de scharnieren strak en moeilijk te verplaatsen zijn of als u groeven en barsten op het oppervlak van uw beugel opmerkt. Deze problemen moeten worden gerepareerd en vallen mogelijk onder de garantie van DonJoy.

Plaats uw DonJoy-bretels rechtstreeks op uw huid in plaats van op kleding. Dit zorgt voor een goede pasvorm. Houd de scharnieren vast terwijl u de beugel plaatst en vermijd het te strak aandraaien van de riemen.


Bekijk de video: Kniebrace aantrekken (December 2021).