Misc

Arbonne Colon Cleanse Dangers


De dikke darm is een lange buis die de darmen verbindt met de anus voor het verwijderen van afval. Voorstanders van colonreiniging geloven dat alle ziekte wordt veroorzaakt door een onreine dikke darm en dat meer dan 90 procent van de ziekten daar woont. Het uitgangspunt is dat toxines zoals zware metalen zich ophopen in de dikke darm, maar niet worden geëlimineerd, en dat veel van het afval van het voedsel dat we eten zich ophopen en rotten in de dikke darm, waardoor we ons vermoeid en over het algemeen onwel voelen. Als we onze dikke darm opfrissen met voedingssupplementen die zijn ontworpen om het spijsverteringskanaal schoon te maken, zullen we ons snel veel beter voelen en zo blijven, als we de juiste levensstijlveranderingen doorvoeren zoals een vezelrijk dieet en meer beweging.

Wat is Colon Cleanse?

Zoals elk ander colonreinigingssupplement, is Arbonne BioNutria Colon Cleanse een voedingssupplement dat is ontworpen om het natuurlijke proces van het lichaam te stimuleren om gifstoffen en voedselverspilling te elimineren terwijl het voedingsstoffen absorbeert. De ingrediënten die een colonreiniging bevat - een mengsel van kruiden en andere ingrediënten waarvan wordt gezegd dat ze de spijsvertering ondersteunen - variëren aanzienlijk, maar het doel is om aangetast afvalmateriaal op te ruimen, waardoor de dikke darm terugkeert naar zijn natuurlijke staat en de zaak om het hele lichaam van binnenuit schoon te houden. Arbonne BioNutria Colon Cleanse komt in pilvorm.

Arbonne Colon Cleanse

Arbonne BioNutria Colon Cleanse is een "gepatenteerd mengsel" dat de kruiden Cascara Sagrada, Senna, Aloë Vera, Rabarber, Duindoorn, moerasspirea, Marshmallow en Gladde iep omvat, samen met Lactospore, dat is micro-ingekapselde lactobacillus sporogenes; Fructooligosaccharide (FOS), een complexe suiker afgeleid van planten en Psyllium, een plantenzaad gewaardeerd als een voedingsvezel.

Pros

Sommige websites die zijn gewijd aan het beoordelen en vergelijken van producten voor colonreiniging bevatten getuigenissen die beschrijven hoe zachtaardig maar "effectief" Arbonne is (wat betekent dat het spijsverteringsstelsel veel afval elimineert), en dat sommige gebruikers goede resultaten behalen met één dagelijkse dosis ( de fabrikant beveelt dagelijks twee tabletten aan). Dit verschilt van veel supplementen voor het reinigen van de dikke darm, waarvan de fabrikanten zes tot acht tabletten per dag aanbevelen om te werken. Arbonne Colon Cleanse is ook relatief goedkoop, met een fles van 60 tabletten die $ 15 tot $ 20 kost.

Cons

Sommige wetenschappers hebben bezwaar tegen het reinigen van de dikke darm omdat ze mogelijk niet effectief zijn. Volgens Dr. Stephen Barrett die voor Quackwatch.com schrijft, is het onwaarschijnlijk dat '' reinigen 'met producten die zijn samengesteld uit kruiden en voedingsvezels fysiek schadelijk zijn. Sommige mensen hebben gemeld dat ze grote hoeveelheden uitwerpselen verwijderen die volgens hen ophopen darmwand. Deskundigen geloven echter dat dit gewoon 'afgietsels' zijn die worden gevormd door de vezels in de 'reinigingsproducten'. '' Wat nog belangrijker is, er is enige twijfel over de kwaliteit van de ingrediënten en de juiste dosering met supplementen. "Zoals met alle supplementen, weet je niet wat je krijgt. De Food and Drug Administration reguleert geen colonics, dus fabrikanten kunnen gezondheidsclaims maken die niet worden onderbouwd met solide bewijs. De kans is groot dat je verspilt uw geld op iets dat u sowieso niet nodig heeft, "schrijft Lila Havens op myOptumHealth.com.

Wat te doen?

De potentiële gevaren van Arbonne BioNutria Colon Cleanse zijn ongeveer hetzelfde als elke andere colonreiniging. Wanneer u online naar supplementen voor colonreiniging zoekt, vergelijkt u de ingrediënten in Arbonne BiNutria met anderen die u vindt. Het kan zijn dat veel van deze producten vergelijkbare ingrediënten bevatten. Vergelijk in dat geval de doseringen. Als u bereid bent meerdere doses in te nemen of zelfs een poeder in eten of drinken te mengen, kunt u een ander product kiezen. Ten slotte kan de prijs een probleem zijn. Realiseer je dat als je meerdere doses gebruikt, een product met een lagere prijs per fles je uiteindelijk meer kan kosten dan het 60-tabletten regime van Arbonne BioNutria. Sommige programma's lijken misschien beter op basis van de beschrijving van de leverancier, maar als ze de ingrediënten niet vermelden of als je negatieve beoordelingen vindt, zijn ze misschien niet de hogere prijs waard.


Bekijk de video: WHAT I EAT IN A DAY: Arbonne's 30 Day Cleanse Edition (Januari- 2022).