Misc

Verwijdering van stikstofoxide

Verwijdering van stikstofoxide


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wratten worden veroorzaakt door een immuundeficiëntie, door het menselijke papillomavirus of door onbekende oorzaken. Wratten kunnen verschijnen op de handen, vingers, voeten en tenen. Bepaalde soorten HPV kunnen zelfs genitale wratten veroorzaken langs de binnenkant van de vagina bij vrouwen en de anus bij zowel vrouwen als mannen die zijn geïnfecteerd met sommige van deze soorten HPV. Terwijl vrij verkrijgbare remedies in sommige wrat situaties helpen, vereisen anderen meer drastische maatregelen om de wratten te verwijderen.

Wratbehandeling

Sommige wratten kunnen worden behandeld met vrij verkrijgbare remedies die salicylzuur bevatten, volgens BetterWartRemoval.com. Sommige soorten wratten, zoals genitale wratten of wratten die niet zonder recept worden behandeld, vereisen behandeling in een spreekkamer. Medische behandelingen voor wratten zijn onder andere bevriezen of verbranden. Bij het invriezen van wratten wordt vaak stikstofoxide gebruikt.

Stikstofoxide

Het bevriezen van wratten wordt cryotherapie genoemd. Cryotherapie wordt toegediend met behulp van een vorm van stikstof die gekoeld en extreem koud is. Om wratten te behandelen, wordt vaak vloeibare stikstof, stikstofoxide of een gerelateerd product rechtstreeks op het gebied aangebracht of subcutaan, onder de huid. Door de bevriezing worden de wratcellen gedood en kunnen ze worden weggeschraapt. Herhaalde behandelingen om de een tot vier weken voor een duur van drie tot vier behandelingen zijn over het algemeen noodzakelijk om zich te ontdoen van wratten met behulp van dit type therapie, volgens Drugs.com.

Herstel van gebruik van stikstofoxide

Hoewel herhaalde procedures nodig zijn om de wrat in zijn geheel kwijt te raken, is de hersteltijd snel en pijnloos. Er kan lichte pijn zijn tijdens de procedure, die kan worden verlicht door ibuprofen of andere vrij verkrijgbare pijnstillers een half uur voordat de procedure is gepland te nemen. Gewoonlijk is de enige bijwerking die u opmerkt door het gebruik van stikstofoxide een kleine blaarachtige formatie over de wrat, merkbaar als de wrat zich in een zichtbaar gebied bevindt. Deze blaarachtige formatie zal opdrogen en uiteindelijk samen met de rest van de wrat afvallen. Het beste voordeel van behandeling met deze procedure is dat het geen litteken achterlaat. Volledige genezing van elke aanval van cryotherapie duurt ongeveer een tot twee weken.


Bekijk de video: Waarom stikstof Nederland in z'n greep heeft (Mei 2022).