Misc

Hoe Peroxide te gebruiken om vloeistof uit de oren te verwijderen

Hoe Peroxide te gebruiken om vloeistof uit de oren te verwijderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het schoonmaken van je oren met waterstofperoxide kan voorkomen dat zich in het oor vloeistof en was ophopen, wat volgens Dr. Timothy Hain, een oorarts, kan leiden tot een oorontsteking. Het gebruik van waterstofperoxide thuis is een geweldige manier om je oren schoon te maken en ze vochtvrij te houden. Waterstofperoxide is goedkoop en gemakkelijk te vinden in elke supermarkt of apotheek. De Mayo Clinic identificeert veel voorkomende symptomen van vochtophoping in het oor als oorpijn, verminderd gehoor, een vol gevoel in het oor en oorruis.

Reinig het oor

Ga op je zij liggen met een kussen onder je hoofd om steun en hulp te bieden in je comfort. Laat iemand 1 dop waterstofperoxide rechtstreeks in het oor gieten.

Ga 20 minuten in dezelfde positie liggen, zodat het peroxide kan werken. Er zal een bubbelend effect plaatsvinden, waarbij de was uit elkaar wordt gebroken en de vloeistof uitdroogt. Zodra het borrelende gevoel en het geluid verdwijnen, ga je rechtop zitten en giet je het peroxide uit het oor en in een handdoek.

Houd je ogen open voor stukjes oorsmeer die eruit kunnen komen terwijl je het peroxide uit het oor giet. Droog het oor met een droge plek op de handdoek.

Neem een ​​wattenbolletje verzadigd met peroxide en maak het buitenoor ermee schoon. Reinig de spleten en achter het oor.

Draai naar de andere kant en herhaal het proces.


Bekijk de video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen (Mei 2022).