Misc

Voedingsmiddelen die het rusteloze benen syndroom kunnen veroorzaken

Voedingsmiddelen die het rusteloze benen syndroom kunnen veroorzaken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Volgens het National Institute of Neurological Disorders and Stroke lijden naar schatting 12 miljoen Amerikanen aan het rusteloze benen syndroom. Rusteloze benen syndroom kan zich op elke leeftijd ontwikkelen, maar neigt naar boven bij mensen van middelbare leeftijd of ouder.

Achtergrond

Rusteloze benen syndroom (RLS) is een neurologische aandoening die ernstig ongemak en pijn in de benen veroorzaakt, vergezeld van de drang om de benen tijdens rust constant te bewegen om verlichting te bieden. Het gevoel treedt bijna altijd op tijdens het proberen te rusten of te slapen.

Soorten

Voedingsmiddelen die cafeïne bevatten zijn de grootste boosdoener voor het veroorzaken van rusteloze benen syndroom. Dr. Ronald F. Pfeiffer stelt voor om alle bronnen van cafeïne in uw dieet drastisch te verminderen, vooral voor het slapengaan. Vermijd voedingsmiddelen zoals chocolade, thee, koffie en koolzuurhoudende dranken.

Deskundig inzicht

Volgens het National Institute of Neurological Disorders and Stroke, heeft onderzoek aangetoond dat alcohol en tabak ook het rusteloze benen syndroom kunnen veroorzaken. Het vermijden van alcohol en tabak kan helpen voorkomen dat de aandoening wordt veroorzaakt, maar is niet gevonden om RLS volledig te elimineren.

Overwegingen

Volgens de Mayo Clinic kunnen tekorten aan voedingsstoffen in ijzer, magnesium, foliumzuur en vitamine B leiden tot rusteloze beensymptomen. Overweeg voedsel te eten dat rijk is aan specifieke voedingsstoffen of neem dagelijks een vitaminesupplement om u te beschermen tegen tekorten aan voedingsstoffen.

Waarschuwing

Maak een afspraak met uw arts als rusteloze beensymptomen ernstige slaapstoornissen veroorzaken. Zoek medische hulp als u plotselinge schokkende, gevoelloze of tintelende sensaties ervaart die gepaard gaan met kruipende sensaties in uw benen.


Bekijk de video: De 5 triggers van Migraine (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mezirn

  Je hebt geen gelijk. Laten we dit bespreken.

 2. Tier

  Ik zou zeggen over de monumentaliteit, grandeur van enkele plots. En ik zou het noemen - ongefilterd echt. Naar mijn mening is schoonheid nog steeds iets anders: de beste, de puurste, de uitverkorene, waardoor je beeft en versteld bent. Je kunt in alles schoonheid vinden, maar alles in een menigte is geen schoonheid. NAAR MIJN BESCHEIDEN MENING.

 3. Jayme

  je denken is erg goed

 4. Zacarias

  faaaaa leuk))))Schrijf een bericht