Misc

Aanwijzingen voor het gebruik van een Kaz-verdamper


Verdampers werken om de neusklachten van verkoudheid en griep te verlichten. Ze werken op het eenvoudige uitgangspunt van kokend water dat uit een tuit wordt geleid en de stoom vrijgeeft in de lucht rondom de verdamper. Kaz verdampers hebben een beker voor het plaatsen van kalmerende medicijnen zoals een mengsel van kamfer, eucalyptus en menthol. Het aroma van dit mengsel in combinatie met de stoom zal waarschijnlijk een zieke persoon helpen rusten, wat de beste remedie is voor elke virale infectie.

Haal de verdamper uit de verpakking en ontrafel de plug van de onderkant van de verdamper.

Plaats de verdamper op een plat, stevig oppervlak, zoals een bedstand of nachtkastje, op ten minste 4 voet afstand van het hoofd van het bed van de persoon die het gaat gebruiken.

Verwijder het deksel en verwijder de stoommotor. Vul het bassin van de unit met koud zoet water tot de vullijn. Doe niet meer water in dan instructies adviseren. Als uw water een laag mineraalgehalte heeft, voeg dan 1 theelepel zout aan het water toe.

Vervang de stoommotor en houd deze 15 seconden op zijn plaats om het water in de eenheid te laten komen.

Verwijder de medicatiebeker en voeg borstwrijf of andere aromatherapie medicijnen of kruiden toe. Sluit de verdamper aan op een werkend stopcontact in de buurt van het bed van de zieke. Controleer het waterniveau om de 3 uur.

Tip

  • Experimenteer met verschillende aroma's en kruiden die het meest ontspannend zijn.

Tip

  • Laat verdampers nooit binnen het bereik van kinderen of kinderen die niet voor zichzelf kunnen zorgen, om brandwonden door stoom te voorkomen.


Bekijk de video: Aanwijzingen voor montage en gebruik voor mechanische sluitsystemen (December 2021).