Misc

Hoe u een kind kunt binden aan een psychiatrische instelling

Hoe u een kind kunt binden aan een psychiatrische instelling


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een kind hebben dat zich inzet voor een psychiatrische inrichting kan een enge en stressvolle ervaring zijn - voor zowel het betrokken kind - als de ouders. Een kind aan een dergelijke faciliteit binden is meestal het laatste redmiddel in het omgaan met gedrags- en geestelijke gezondheidsproblemen nadat andere middelen zijn uitgeput.

Vraag een verwijzing aan. Als uw kind in therapie is of naar een psychiater gaat, moet u uw zorgen aan die persoon kenbaar maken om erachter te komen wat uw opties zijn. Ze zijn bekend met de problemen van uw kind en kunnen een passende verwijzing naar een plaatselijke instelling voor geestelijke gezondheidszorg maken. U kunt ook praten met de arts of schoolpsycholoog van het kind. Als dit de eerste keer is dat uw kind ongecontroleerd gedrag vertoont en hij of zij nog geen counselor heeft, kunt u beginnen door contact op te nemen met uw plaatselijke afdeling voor geestelijke gezondheidszorg voor verwijzingen.

Maak een afspraak. Zodra u een faciliteit heeft doorverwezen, moet u een afspraak maken met een personeelspsycholoog of psychiater. De psycholoog voert een evaluatie uit om te bepalen of het kind om gezondheids- en veiligheidsredenen moet worden gepleegd. Zij zullen u en het kind vragen stellen over hun gedachten en gedrag, vroegere diagnoses en gebruikte medicijnen. Als de psycholoog bepaalt dat het kind moet worden gepleegd, moet u toestemmingsformulieren ondertekenen.

Bel 911. Als uw kind zich in een noodsituatie bevindt, moet u eerst de politie bellen om het kind naar de dichtstbijzijnde geestelijke gezondheidszorg te laten vervoeren. Als een kind gewelddadig of suïcidaal is, bel 911 of bel de 24-uurs hotline van de plaatselijke faciliteit om ze onmiddellijk te laten evalueren. De meeste staten hebben wetten die een wachttijd van 24-72 uur opleggen. Dit betekent dat een instelling voor geestelijke gezondheidszorg een persoon tot maximaal 72 uur onvrijwillig kan vasthouden - als ze tekenen vertonen dat ze een bedreiging vormen voor zichzelf of anderen.

Ga op zoek naar privéfaciliteiten. Vanwege budgetkwesties en de beperkte beschikbare ruimte bij veel faciliteiten, kan het moeilijk zijn om uw kind te binden aan een door de staat gerunde faciliteit. Als uw kind meteen hulp nodig heeft, heeft u waarschijnlijk meer geluk als u contact opneemt met particuliere geestelijke gezondheidszorg. Ze zijn meestal duur, maar uw kind zal over het algemeen sneller en gemakkelijker worden geaccepteerd dan in een openbare faciliteit. Veel faciliteiten bieden betalingsplannen. Uw ziektekostenverzekering kan ook een deel van de kosten dekken voor de ziekenhuisopname en behandeling van uw kind.


Bekijk de video: 7 dementen overleden na vastbinden (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Torr

  Ongeëvenaard thema, ik hou van :)

 2. Treffen

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf in PM.

 3. Enzo

  Heel erg bedankt, hoe kan ik je bedanken?

 4. Kilrajas

  Heb je het zelf geprobeerd?

 5. Ainsworth

  BAD QUALITY BUT YOU CAN SEE

 6. Sakima

  Vertel me alsjeblieft - waar kan ik hierover lezen?Schrijf een bericht