Misc

Voeten weken in Epsom Salt

Voeten weken in Epsom Salt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aan het einde van een lange dag kan het goed voelen om je vermoeide, pijnlijke of pijnlijke voeten te weken. Ondanks alles wat je misschien hebt gehoord over de gezondheidsvoordelen van het onderdompelen van overbelaste spieren in Epsom-zout, is er geen wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen. Als je van het gevoel van water houdt met toegevoegd Epsom-zout, is het echter geen kwaad om een ​​verzachtend bad te hebben.

Het zal niet helpen; Het doet geen pijn

Volgens een podoloog die in 2013 door de "Wall Street Journal" werd geïnterviewd, is er geen wetenschappelijk bewijs voor Epsom-zout dat de spierpijn of spanning in zere voeten verlicht. Paul Ingraham, assistent-redacteur van de website "Science-Based Medicine", is het daarmee eens. Volgens Ingraham ondersteunt geen enkel bewijs de bewering dat Epsom-zout pijn en pijn verlicht en is er geen wetenschappelijk mechanisme bekend waarmee het dit potentieel zou kunnen doen. Ingraham ontkracht het idee dat "ontgifting" of "osmose" voorkomt. Toch genieten veel mensen van hoe Epsom-zout het water laat voelen; als je een van hen bent, is het geen kwaad om een ​​half kopje aan het water in je voetbad te doen en 20 tot 30 minuten te weken (of totdat het water is afgekoeld). Je voeten weken met of zonder Epsom-zout kan rustgevend zijn - maar als je voetpijn aanhoudt, moet je misschien andere maatregelen voor thuiszorg nemen.

Wat bekend is om te werken

Volgens de podoloog geïnterviewd door de "Wall Street Journal", alleen geïdentificeerd als "Dr. Johnson," het opheffen van je voeten, masseren of strekken kan pijn verlichten. Johnson wijst ook op het belang van preventie; Enkele van de belangrijkste maatregelen zijn het dragen van goed passende schoenen, het vermijden van hoge hakken en het handhaven van een gezond gewicht.

Andere tips

De MedlinePlus-website heeft aanvullende aanbevelingen voor het behandelen van uw voetpijn thuis. Deze omvatten het aanbrengen van ijspakketten, vooral als de pijn optreedt na een blessure; vermindering van uw activiteit, indien mogelijk; en, met uw arts in orde, het gebruik van vrij verkrijgbare pijnstillers zoals paracetamol of ibuprofen.

Wanneer thuisbehandelingen niet helpen

Voetpijn heeft veel mogelijke oorzaken, waaronder wratten, eeltknobbels, stressfracturen en artritis. Als rust- en thuisbehandelingen niet helpen, of als uw voetpijn ernstig is en interfereert met uw dagelijkse activiteiten, raadpleeg dan uw arts. Afhankelijk van de oorzaak kan uw arts geschikte behandelingen aanbevelen om u weer op de been te krijgen.


Bekijk de video: Could Detox Foot Baths Actually Remove Toxins From Your Body? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sepp

  En wat doen we zonder uw geweldige ideeën

 2. Labib

  Geweldig, dit is waardevolle informatie.

 3. Faell

  Het spijt me, maar naar mijn mening vergist u zich. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 4. Elwen

  Wacker, een opmerkelijke zin en is tijdig

 5. Lasalle

  Het spijt me dat ik u onderbreek, maar u kon niet meer informatie geven.Schrijf een bericht