Misc

Hoe de huid natuurlijk lichter te maken


Er kunnen een aantal redenen zijn waarom iemand wil dat haar huid er lichter uitziet. Het kan te wijten zijn aan religieuze of culturele overtuigingen, of het kan ook te wijten zijn aan het feit dat haar huidskleur ongelijk is of alleen op plekken heeft gebruind. Als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om uw huid lichter te maken, lees dan onderstaande suggesties.

Snijd een citroen in twee. Laat de citroen op je huid lopen, zodat het sap erin kan weken. Laat het citroensap 15 minuten op de huid blijven en spoel het vervolgens af met warm water. Herhaal het proces totdat het gewenste effect is bereikt.

Combineer een mengsel van 1 theelepel. melkpoeder, 1 theelepel. honing, 1 theelepel. citroensap en 1/2 theelepel. amandel olie. Breng het mengsel aan op het gezicht en laat 15 minuten intrekken. Spoel het mengsel voorzichtig af met warm water. Herhaal dit proces totdat het gewenste effect is bereikt.

Giet wat tomatensap over 1/2 kopje havermout. Probeer het mengsel los genoeg te houden om op het gezicht aan te brengen, maar niet vloeibaar genoeg om volledig van het gezicht te vallen. Breng het mengsel aan op het gezicht en laat het ongeveer 20 minuten intrekken. Voorzichtig afspoelen met koud water. Herhaal dit proces totdat het gewenste effect is bereikt.

Combineer 3 el. pompoensap, 3 el. groen papajasap en 2 el. ananas SAP. Meng met een staafmixer tot het eruit ziet als een pasta. Breng het mengsel op je gezicht aan en laat het 20 minuten intrekken. Afspoelen met warm water.

Combineer een pakje niet-gearomatiseerde gelatine met 1/2 kop pompoensap, 1/2 kop papajasap en 1/2 kop ananassap. Plaats het mengsel op laag vuur, maar laat het niet koken. Haal van het vuur en laat het mengsel afkoelen. U kunt het koelen om het koelproces te versnellen. Breng aan op het gezicht en laat het mengsel 20 minuten uitharden. Trek het mengsel er voorzichtig uit. Spoel de huid met warm water. Dit mengsel kan maximaal 3 dagen in de koelkast worden bewaard.

Tip

  • Blijf tijdens de piekuren uit de zon om uw huid op natuurlijke wijze lichter te houden. Als je tijdens het baden een luffaspons gebruikt, kun je de dode huid (de donkere huid) voorzichtig uit je lichaam verwijderen.

Tip

  • Gebruik nooit bleekmiddelen of andere dergelijke schoonmaakproducten op uw huid. Ze kunnen uw huid ernstige schade toebrengen, waaronder mogelijk verbranding en littekens.


Bekijk de video: 5 natuurlijke exfolianten om de huid van je knieƫn lichter te maken (December 2021).