Misc

Bijwerkingen van een hersenschudding

Bijwerkingen van een hersenschudding


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een hersenschudding is niet alleen gevaarlijk omdat ze de werking van je hersenen verstoort, maar ook omdat ze moeilijk te herkennen zijn. Veel mensen hebben hersenschudding en realiseren het pas nadat ze zijn genezen, of helemaal niet. Het herkennen van de bijwerkingen van een hersenschudding kan je helpen te weten of jij of iemand met wie je bent een hersenschudding heeft en medische hulp nodig heeft.

Verwarring

Het meest voorkomende symptoom van een hersenschudding is verwarring. Dit omvat desoriëntatie en geheugenproblemen zoals tijdelijk geheugenverlies.

Lichamelijke bijwerkingen

Lichamelijke bijwerkingen die kunnen worden herkend door de persoon met de hersenschudding zijn duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid. Er kunnen ook oorsuizen en verhoogde gevoeligheid voor geluid en licht optreden.

Spraakproblemen

Onduidelijke spraak is een gemakkelijk herkenbaar teken van een hersenschudding. Als gevolg van verwarring, kan de hersenschudding ophouden zinvol te zijn tijdens het spreken.

Symptomen voor kinderen

Kinderen met een hersenschudding kunnen prikkelbaar worden, energie verliezen, onstabiel worden of zelfs het bewustzijn verliezen.

Bijwerkingen op lange termijn

Een hersenschudding kan hersenbeschadiging op de lange termijn veroorzaken. Frequente hersenschudding - zoals die ervaren door voetballers - kan slaapproblemen, psychische stoornissen en zelfs depressie veroorzaken.


Bekijk de video: Dit gebeurt er als je het heftige keto-dieet probeert (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Geb

    Super gewoon super

  2. Husain

    In de afgelopen jaren was ik in Ibiza, dus daar ontmoette ik een persoon wiens stijl van materiaal erg lijkt op die van jou. Maar helaas is die persoon ver van internet.

  3. Aethelbeorht

    Welk getalenteerd ideeSchrijf een bericht