Misc

Wat is Cardispan?

Wat is Cardispan?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cardispan is een receptgeneesmiddel dat bedoeld is om mensen met gewichtsverlies te helpen. Het wordt uitsluitend in Mexico geproduceerd en is verkrijgbaar in verschillende Latijns-Amerikaanse landen (waaronder Mexico, Costa Rica en Nicaragua). Omdat het niet beschikbaar is in de Verenigde Staten, heeft het geen goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Cardispan kan worden toegediend via injectie of worden ingenomen als kauwtabletten.

L-Carnitine

L-carnitine, de primaire actieve component van Cardispan, is een soort aminozuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Het kan op natuurlijke wijze worden bereikt door het eten van voedsel, zoals vlees, dat afkomstig is van dieren. L-carnitine kan worden gesynthetiseerd door de nieren en de lever uit bepaalde aminozuren.

Functie

Cardispan is bedoeld om mensen te helpen gewicht te verliezen vanwege de functies met lipidenmetabolisme. Het wordt ook gebruikt als voedingssupplement dat mensen kan helpen met uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen en kracht voor hoogwaardige atletiek. Bodybuilders gebruiken Cardispan om te helpen bij het verkrijgen van energie, en mensen die lijden aan een tekort aan carnitine kunnen het ook gebruiken.

Gewichtsverlies

Een van de belangrijkste doelen van het gebruik van Cardispan is om af te vallen, omdat het bedoeld is om exacte plekken in het lichaam te vinden met extra vet, met name de heupen, buik en dijen. Cardispan wordt aanbevolen om als een injectie te worden ingenomen.

Nadelen

Het gebruik van Cardispan heeft enkele nadelen. Het belangrijkste is dat dit medicijn in Mexico wordt vervaardigd en daarom zeer moeilijk te verkrijgen is in de Verenigde Staten en elders (vooral buiten Midden-Amerika). Omdat het geen FDA-goedkeuring heeft, is er zeer beperkte informatie over Cardispan's veiligheid, effectiviteit en mogelijke bijwerkingen. Ook is er, afgezien van het ingrediënt L-carnitine, geen informatie beschikbaar over de exacte formule.

Kosten

Hoewel de geïnjecteerde versie van Cardispan populairder lijkt te zijn dan de kauwtabletten, kunnen mensen de laatste kopen voor een wekelijkse voorraad voor ongeveer $ 30 (dit is meestal niet inclusief de verzendkosten). Het kan worden besteld via websites zoals eCrater.com (Amerikanen kunnen bestellen met deze website).


Bekijk de video: COMO ADELGAZAR MUCHO 40 kilos EN SÓLO 2 MESES. TRATAMIENTO NATURAL. FOTOS REALES. (Mei 2022).