Misc

Hoe een kortetermijn arbeidsongeschiktheidsuitkering aan te vragen in Ontario


Leven met een ziekte kan je soms wekenlang werkloos houden. Wanneer dit gebeurt, kan invaliditeit op de korte termijn een redder in nood zijn. In Ontario vindt de implementatie van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen plaats tussen de werkgever en hun vertegenwoordigende verzekeringsmaatschappij. De personeelsafdeling op uw werkplek zal u helpen bij het aanvragen van invaliditeit op korte termijn.

Ga naar het HR-kantoor of individu op uw werkplek om te informeren naar een aanvraag voor een functiebeperking. Bespreek welke formulieren u moet invullen en wat de deadline is voor het retourneren van deze formulieren. Vraag welke vormen uw arts moet invullen. Vraag naar de wachttijd voordat uw handicap begint. Bepaal hoeveel weken uw voordelen zullen duren. Bereken hoeveel loon u kunt verwachten te ontvangen en ontdek of er inhoudingen op de betaling worden ingehouden.

Neem contact op met het kantoor van uw arts en vraag hen om details te verstrekken aan uw werkgever en de verzekeringsmaatschappij, met betrekking tot uw behoefte aan invaliditeit op korte termijn.

Lees elk werknemershandboek dat u hebt ontvangen en noteer de informatie over invaliditeit op korte termijn. Aangezien over dit voordeel wordt onderhandeld tussen uw werkgever en de verzekeringsmaatschappij die de voordelen behandelt, kan de exacte procedure per bedrijf verschillen.

Ontmoet de verzekeringsjurist of de verbindingsmedewerker en geef alle gevraagde informatie. Wees voorzichtig met het geven van teveel informatie. Beantwoord de gestelde vragen, maar geef geen informatie over vrijwilligers.


Bekijk de video: Business Insider: the cannabis industry (December 2021).