Info

Hoe maak je een honkbalveld Drag

Hoe maak je een honkbalveld Drag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een sleep is een puntig platform dat over de gevilde of grasloze gebieden van een honkbalveld wordt gesleept. De spikes kunnen zo klein zijn als spijkers of veel groter zoals bouten. De spijkers maken het vuiloppervlak of graven op en egaliseren het. Kleinere slepen worden met de hand getekend en grotere slepen met de tractor. Sleep helpt onkruidbestrijding en egaliseert het grondoppervlak om plasgebieden te elimineren. Commerciële slepen variëren van zeer kleine, goedkope modellen tot grote, zware modellen die veel kosten. Als u echter een honkbalveld onderhoudt voor uw lokale Little League, school of junior college, kunt u vanuit uw lokale huisverbeteringscentrum een ​​spijker uit de bouw halen.

Stap 1

Leg vier houten planken, 2 bij 4 inch bij 3 voet, in een vierkant met de 4-inch zijden plat op de grond. Plaats de twee horizontale planken zo dat hun uiteinden de uiteinden van de twee verticale planken overlappen. De uiteinden van de planken moeten op één lijn liggen met de zijkanten van de loodrechte planken die ze overlappen, waardoor een perfect vierkant ontstaat.

Stap 2

Boor een geleidegat door beide planken bij elke hoek in het midden van het overlappende gebied. Steek een zware, gegalvaniseerde oogbout door de planken en draai deze vast. Het oog van de bout moet zich aan dezelfde kant van het vierkant bevinden als de verticale planken.

Stap 3

Plaats een vijfde bord van dezelfde grootte als de andere vier in het midden van het houten vierkant. Plaats het parallel aan de twee zijden van het vierkant die zich bovenop de andere twee planken bevinden. Nu heb je drie parallelle planken op hetzelfde vlak. Lijn de uiteinden van het vijfde bord uit met de zijkanten van het vierkant, boor geleidegaten in de uiteinden en bevestig het bord aan het frame met oogbouten.

Stap 4

Boor twee verspringende rijen proefgaten over de lengte van de drie parallelle planken. Maak de gaten en rijen 1 inches uit elkaar. Duw een 4-inch gegalvaniseerde spijker in elk gat zodat het puntige uiteinde weg wijst van de twee planken zonder gaten.

Stap 5

Schroef een 1-bij-4-inch bord 2 1/3 voet lang over de spijkerkoppen aan de achterkant van elk 2 bij 4 bord om de nagels op hun plaats te houden.

Stap 6

Draai de sleep om zodat de nagels naar de grond uitsteken. Bevestig een stevig nylon touw of ketting 20 voet lang aan de ogen van de bouten aan weerszijden van de planken met de nagels. Nu is de sleep klaar voor gebruik.

Tip

 • Omdat de sleep een oogbout op elke hoek heeft, kunt u deze in beide richtingen slepen door het touw of de ketting naar de andere kant te verplaatsen.
 • Als de grond vol is, voeg je betonblokken of andere zware voorwerpen toe aan de sleep om het gewicht te vergroten.Opmerkingen:

 1. Arlyn

  Iets waar ze niet aan hebben geleden aan dat argument.

 2. Geol

  Ik denk dat ze het mis hebben. Ik ben in staat om het te bewijzen. Schrijf me in PM, het praat met je.

 3. Kagak

  iets met mij persoonlijke berichten gaan niet uit, fout ...

 4. Pepe

  What words ... The fantasy

 5. Moogukree

  Het is geen jammer om zo'n bericht af te drukken, je zult zelden zo'n bericht vinden, bedankt!Schrijf een bericht