Info

Hoe een voetbaldoel te bouwen


Quarterbacks moeten een voetbal nauwkeurig gooien en deze vaardigheid vaak genoeg oefenen om het een tweede natuur te maken. Thuis een voetbaldoel hebben, kan een aspirant-voetballer helpen zijn werpnauwkeurigheid te verbeteren.

Bijeenkomst

Stap 1

Steek een 15-inch PVC-buis aan elke kant van een T-stuk. Herhaal dit voor het tweede T-stuk.

Stap 2

Steek een 10-inch buis in de bovenkant van een T-vormige voet. Herhaal dit met het andere 10-inch stuk voor de andere voet.

Stap 3

Plaats de voet en het bevestigde been in een lijn die van u af is gericht en verbind een T-stuk met de bovenkant van een van de benen zodat de onderkant van de T naar binnen is gericht. Herhaal dit met de andere voet en het T-stuk.

Stap 4

Verbind de linker- en rechterkant met elkaar op de Ts met een 29-inch PVC-stuk.

Stap 5

Plaats een 18-inch stuk in de bovenkant van de linkerkant en herhaal aan de rechterkant. Plaats een T-stuk aan elke kant van het frame met de onderkant van de T naar de binnenkant van het frame gericht.

Stap 6

Gebruik een 29-inch PVC-stuk om de linker- en rechterkant aan elkaar vast te maken aan de Ts.

Stap 7

Plaats de laatste twee stukken 18-inch PVC verticaal in de rechter- en linkerkant van het frame. Bevestig een ellebooggewricht bovenop beide stukken, met het open uiteinde van het ellebooggewricht naar binnen gericht.

Stap 8

Steek de laatste 29-inch PVC-buis in de elleboogverbindingen aan de rechter- en linkerkant, bevestig vier PVC-doppen aan het open uiteinde van de voeten en het frame is voltooid.

Doelwit

Stap 1

Draai de canvasrand eronder en naai een naad van ²-inch helemaal rond.

Stap 2

Maak een gradenboog door een touw van 36 inch aan het potlood te binden. Leg je canvas op een vlakke ondergrond. Lokaliseer het midden van uw canvas door het in de lengte in de lengte te vouwen, vervolgens in de helft opzij en markeer het midden. Open het en plaats het potlood in het midden.

Stap 3

Gebruik je maatstaf om 20 inch aan het touw te meten en bind de zwarte stift daar vast. Markeer op het canvas cirkels van 20 inch, 18 inch, 12 inch en 6 inch.

Stap 4

Verf de buitenste cirkel met blauwe stoffenverf, de middelste cirkel geel en de kleinste cirkel rood.

Stap 5

Naai het touw in de vier hoeken en halverwege elke kant of gebruik doorvoertules om het canvas te versterken en leid touw door de doorvoertules.

Stap 6

Bind de touwen aan de vier hoeken en zijkanten om het canvas aan het frame te bevestigen.

Tip

  • Als u een mobieler doelwit wilt meenemen, laat u de stukjes niet plakken.