Misc

Hoe zich te ontdoen van Infantigo

Hoe zich te ontdoen van Infantigo


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Impetigo is een huidziekte die wordt veroorzaakt door de stap- en staph-bacterie. Het komt vaker voor bij kinderen, maar volwassenen kunnen het krijgen. Het is op twee manieren zeer besmettelijk. Ten eerste kan het zich gemakkelijk verspreiden van het ene lichaamsdeel naar het andere. Ten tweede kan het van persoon tot persoon worden doorgegeven. U kunt infantigo (ook bekend als impetigo) identificeren op basis van zijn clusters van blaren die het veranderen in geelachtige korstjes.

Verwijder alle gele korsten of korstjes die u ziet voordat u begint met het reinigen van het gebied. Je kunt dit doen met je vingers (zorg ervoor dat je je handen wast) of met een wat ruwe doek.

Houd het door impetigo geïnfecteerde gebied schoon. Je kunt dit doen door het gebied twee keer per dag te wassen met antibacteriële zeep en een washandje. Dit helpt de impetigo vanzelf op te ruimen. Als u slechts een milde vorm van impetigo heeft, is dit alles wat u hoeft te doen om er vanaf te komen.

Bel uw arts voor een recept voor Bactroban. Dit is een crème die je op je impetigo kunt doen om er vanaf te komen. Als u een matig geval van impetigo heeft, is dit de manier waarop u actie wilt ondernemen. Sommige artsen zullen dit type recept voor je inroepen zonder je op kantoor te moeten zien.

Maak een heet kompres van een washandje en heet water. Laat het hete kompres 2 tot 3 minuten op je geïnfecteerde huid en verwarm het vervolgens opnieuw. Doe dit ongeveer drie keer en gebruik vervolgens uw Bactroban. Dit werkt beter om van de impetigo af te komen dan alleen de crème zelf te gebruiken.

Maak een afspraak met uw arts om een ​​antibioticum te krijgen. Dit is nodig in ernstige gevallen van impetigo. In sommige gevallen kan uw arts u vragen om de crème en het antibioticum tegelijkertijd te gebruiken. Afhankelijk van het antibioticum dat uw arts u voorschrijft, kunt u binnen 7 tot 10 dagen resultaten verwachten.

Tip

 • Het gebied waar u impetigo had, kan een paar weken rood blijven nadat de infectie daadwerkelijk is verdwenen. Maak je geen zorgen - je hebt geen littekenbehandeling nodig, het zal genezen zonder een litteken achter te laten en de roodheid zal uiteindelijk verdwijnen.

Tip

 • Laat niemand je handdoeken of kleding gebruiken totdat je impetigo is verdwenen. Het kan worden verspreid door deze dingen te delen, niet alleen door de geïnfecteerde huid aan te raken.


Bekijk de video: Picking BIG scalp flakes Psoriasis and Dermatitis SEW IN WEAVE REMOVAL (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Aler

  Ik kan dat bijna niet geloven.

 2. Mauk

  Juist! Dus.

 3. Voodooshicage

  Ik hou van je berichten, het zet me aan het denken)

 4. Cuchulain

  Braves, jullie hebben geen ongelijk gehad :)

 5. Moogumuro

  Ik doe mee. Ik ben het eens met alles hierboven verteld. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of in PM.

 6. Cofahealh

  Gebeurt ... Zo'n toevallig toeval

 7. Tabar

  Het internet wordt gespeld met een hoofdletter in een zin, als dat. En de honderdste zijn niet met een periode, maar met een komma.Schrijf een bericht