Misc

Hoe een racehart te stoppen

Hoe een racehart te stoppen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een razend hart kan optreden door lichamelijke inspanning, stress, ziekte, menopauze, een reeds bestaande hartaandoening of zonder duidelijke reden. Soms kan een elektrische storing in het hart een sporadisch racenhart veroorzaken. Raceharten kunnen worden behandeld met medicatie, fysieke manoeuvres (d.w.z. het hart weer in een normaal ritme brengen, naar beneden gaan of braken) en een speciaal dieet om toekomstige incidenten te voorkomen. Hoe langer een racenhart plaatsvindt, hoe moeilijker het kan zijn om het te stoppen.

Spat je gezicht en nek met ijskoud water. Als het racehart ernstig is, kan het onderdompelen van het hoofd in ijswater (in een gootsteen of badkuip) een onregelmatig elektrisch pad in het hart regelen.

Plaats een rubberen band om beide polsen. Klik het langzaam op tijd tegen de pols tot een regelmatige hartslag. Dit zou niet alleen je geest van het racende hart moeten afleiden, wat kan helpen het te reguleren, maar het kan ook impulsen naar de hersenen en het hart sturen die het hart kunnen vertragen.

Bear down alsof je een stoelgang maakt. Dit wordt de valsalva-manoeuvre genoemd en zorgt voor voldoende spanning en druk in het borstgebied zodat het hart zichzelf soms weer kan reguleren.

Kom tot rust. Regelmatig ademen, achterover leunen en je concentreren op kalm blijven kan heel effectief zijn bij het verminderen van een racehart.

Zoek medische hulp als alle andere opties zijn uitgeput en de hartslag niet hebben geregeld. Als een racehart langer dan 10 minuten met een hoge snelheid van meer dan 150 slagen per minuut optreedt, moet medische hulp worden gezocht om flauwvallen of bloedstolsels te voorkomen.


Bekijk de video: Terug naar de Nürburgring met Ben Pon (Mei 2022).