Misc

Hoe een weegschaal op vloerbedekking te gebruiken


Wanneer u thuis op uw weegschaal stapt, drukt de druk van uw lichaamsgewicht op de weegschaal, waardoor deze u buigt en meet. Helaas, wanneer uw weegschaal op een vloerbedekking ligt, drukt het tapijt tegen uw gewicht aan, waardoor de waarde hoger komt dan uw werkelijke gewicht. Om dit te verhelpen, moet je je weegschaal ergens met een plat oppervlak nemen, of je moet een hard oppervlak maken om je weegschaal in te stellen.

Plaats uw weegschaal over uw stuk multiplex met de basis van de weegschaal naar beneden alsof het op de vloer lag. Trek over de schaal en laat aan alle kanten een centimeter multiplex achter. Meet desgewenst de basis van de schaal in plaats van deze te volgen.

Snijd het triplex in overeenstemming met de grootte en vorm van de basis van uw schaal. Schuur de randen en hoeken van het multiplex goed totdat u zeker weet dat het niet aan de vezels van uw tapijt trekt.

Plaats het triplex op de locatie waar u uzelf wilt wegen en houd uw weegschaal gevestigd. Plaats uw zware object (groot boek, bowlingbal, potplant) op het bord en laat het 2 tot 3 weken rusten of totdat de tapijtvezels goed zijn gepureerd.

Vervang het zware object door uw weegschaal als u er zeker van bent dat de stapel tapijt niet langer tegen het bord drukt. Probeer uw weegschaal niet te verplaatsen of herschikken nadat deze is ingesteld. Als u de schaal moet verplaatsen, herhaalt u stap 3 om het tapijtgebied plat te maken.

Tip

  • Als deze methode van werken met uw bestaande analoge weegschaal niet goed voor u klinkt, kunt u een betaalbare digitale weegschaal kopen die geschikt is voor alle vloeroppervlakken.

Tip

  • Volg altijd de juiste veiligheidsprocedures bij het werken met handmatige en elektrische zagen. Gebruik een veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen tijdens het zagen van hout.


Bekijk de video: Fetze Alsvanouds - De weegschaal van vrouwe justitia. Het Klokhuis (December 2021).