Misc

Hoeveel kost het verwijderen van laserlittekens?

Hoeveel kost het verwijderen van laserlittekens?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je een litteken hebt, weet je heel goed hoe deze aandoening je persoonlijke vertrouwen kan beïnvloeden. Hoewel er crèmes en lotions zijn die het uiterlijk van littekens kunnen verminderen, kan het verwijderen van laserlittekens een litteken snel elimineren en u helpen om zelfvertrouwen te herwinnen. De kosten voor het verwijderen van lasers zijn afhankelijk van de locatie waar u de behandeling krijgt, de grootte van uw litteken en de technologie die wordt gebruikt om uw vlek te verwijderen.

Betekenis

Met laserlitteken verwijdering kunt u snel littekens van het oppervlak van uw huid verwijderen. Door de zichtbaarheid van littekens te verminderen, kan je zelfrespect en zelfvertrouwen toenemen. In tegenstelling tot littekenverwijderingstechnieken uit het verleden, waarbij crèmes en andere vormen van topische zalven betrokken waren, duurt het niet maanden of jaren om laserlittekens te verwijderen.

Tijdsspanne

De procedure kan 1 tot 3 uur duren. De werkelijke duur van de procedure hangt af van hoe groot uw litteken is en ook welk type litteken de arts moet verwijderen. De totale kosten voor het verwijderen van lasers zijn afhankelijk van de duur van de operatie, met een gemiddelde prijs van $ 350 per uur.

Kenmerken

Er zijn drie hoofdsoorten lasers die kunnen worden gebruikt bij het verwijderen van lasersporen. Een daarvan is de CO2-laser, die vooral wordt gebruikt voor acnelittekens. De Pulsed Dye Laser wordt gebruikt voor diepe littekens direct op de wond en voor langdurige littekens die zich buiten het initiële wondgebied vormen. De Er: YAG-laser is het best geschikt voor milde acnelittekens en de randen van littekens. Elk van deze lasers vereist verschillende kosten, die uniek zijn voor de arts die u gebruikt.

Overwegingen

Het bepalen van de werkelijke kosten van het verwijderen van lasers moet rekening houden met de diensten die moeten worden genomen. De meest voorkomende kosten die u tegenkomt, zijn onder andere artsenkosten, facilitaire kosten en anesthesietarieven. Omdat er verschillende soorten littekens zijn, kan het aantal benodigde behandelingen en het type behandelingen variëren. Om een ​​nauwkeurige kostenbeoordeling te krijgen, moet u uw arts bezoeken voor een volledig litteken- en behandelingsexamen.

Waarschuwing

De risico's die gepaard gaan met het verwijderen van lasers zijn vrij mild in vergelijking met andere cosmetische procedures. Een veel voorkomend risico bij deze procedure is hyperpigmentatie, dit is wanneer donkere vlekken op het oppervlak van uw huid kunnen verschijnen. Dit risico kan worden vermeden door overmatig zoncontact op het behandelde gebied te vermijden. Andere risico's zijn huidirritatie en allergische reacties. Deze risico's kunnen gemakkelijk worden behandeld met actuele zalven die door uw arts worden gegeven.


Bekijk de video: Hoe gaan littekens weg? LITTEKENS MAKKELIJK VERWIJDEREN 100% zichtbaar resultaat! (Mei 2022).