Misc

Voedingsmiddelen die ischias veroorzaken


Ischias is geen ziekte, maar een aandoening die wordt gekenmerkt door pijn in de onderrug, volgens het gewrichtssupplement. Ze merken op dat omdat er veel aandoeningen zijn die ischias veroorzaken, het vaak moeilijk is om aan te geven hoe je verlichting kunt krijgen. Door enkele weloverwogen gissingen te nemen naar mogelijke oorzaken van deze aandoening, zijn er voedingsmiddelen die u moet vermijden en die uw toestand waarschijnlijk zal verergeren.

Oorzaken

Mogelijke oorzaken van ischias zijn talrijk, volgens het grondrapport. Ze omvatten diabetes mellitus (suiker-diabetes), schildklieraandoeningen, verstoorde stofwisseling, constipatie, tekort aan voedingsstoffen, infectie, ontsteking die op de zenuw drukt, jicht, alcoholmisbruik en direct trauma en stress.

Overwegingen

Direct trauma en constipatie zijn twee van de belangrijkste redenen waarom mensen last hebben van ischias, volgens het grondrapport. Constipatie is het gemakkelijkst te behandelen door het voedsel dat u eet en moet eten vermijden. Ironisch genoeg koppelen mensen deze aandoening helemaal niet vaak aan ischias, volgens het grondrapport. Omdat constipatie echter een veel voorkomende oorzaak is van ischias, zijn er voedingsmiddelen die u moet vermijden en die uw heuppijn helpen verlichten.

Preventie / Solution

In de eerste plaats moet u volgens het grondrapport verwerkte maïsproducten vermijden. Maïschips staan ​​eerst op de lijst met te vermijden voedingsmiddelen. Stress, waardoor hormoonspiegels worden verhoogd en die vrijkomen via zenuwuiteinden, kan ook ischias veroorzaken, volgens het grondrapport. Daarom zal het wegblijven van stressvolle voedingsmiddelen helpen. Deze lijst bevat cafeïne in koffie en frisdranken, geraffineerd voedsel, koolzuurhoudende dranken, geraffineerde suiker en chocolade. Je moet ook sigaretten en alcohol opgeven.

Tijdsspanne

Als voedsel de oorzaak is van je ischias, zul je niet onmiddellijk verlichting krijgen door ze op te geven, volgens het grondrapport. Het kan even duren voordat het lichaam zich aan de veranderingen aanpast. Geef je nieuwe dieet wat tijd om te werken.

Theorieën / Speculatie

Het goede nieuws is dat sommige voedingsmiddelen en kruidengeneesmiddelen verlichting bieden voor ischias, volgens het Joint Support Supplement. Het drinken van minimaal 10 gram sappen van aardappelen en selderijblaadjes lijkt te helpen. Vlierbessensap of thee kan ook helpen. Rauwe knoflook of knoflooksupplementen, samen met vitamine B1 en B-complex, geven verlichting van pijnen. Voedingsmiddelen die B1 bevatten, zoals groene erwten, spinazie, lever, rundvlees, varkensvlees, marinebonen, noten, pinto bonen, bananen, volkoren granen en brood en ongepolijste rijst en peulvruchten zijn ook nuttig. Veel water drinken helpt de circulatie te verhogen, wat ook zal helpen.

Waarschuwing

Als u van plan bent knoflook te nemen en al antistollingsmiddelen gebruikt voor bloedingsstoornissen of zweren, neem dan contact op met uw arts voordat u knoflooksupplementen neemt.


Bekijk de video: Jicht - De Gezondheidswinkel (Januari- 2022).