Adviezen

Hoe de longen weg te spoelen


Het spoelen van je longen of het opruimen ervan is mogelijk met de tijd en veranderingen in de basislevensstijl. Ophoping kan optreden in de longen en ernstige problemen veroorzaken. Soms is deze opbouw te wijten aan werk- of milieukwesties, maar het kan vaak te wijten zijn aan roken en andere ongezonde gewoonten. Als u uw longen wilt doorspoelen of wilt reinigen, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om uw longen te ontdoen van de ongezonde opbouw.

Stop met het eten van voedsel dat longopbouw veroorzaakt. Zuivelproducten, tarwe en soja kunnen slijm veroorzaken. Hoewel dit niet zo gevaarlijk is als de opbouw van slijm door roken, kan het een verschil maken bij mensen met longproblemen.

Drink veel water. Gehydrateerd blijven circuleert het water door je lichaam. Dit helpt om gifstoffen uit uw systeem te verwijderen. De gifstoffen in je long zullen ook beginnen weg te spoelen.

Eet voedsel waarvan is bewezen dat het helpt bij de longverzorging. Deze omvatten uien, knoflook en gember.

Train je longen. Ademhalingsoefeningen kunnen helpen om oud puin en opeenhoping te verwijderen die zich in de longen heeft gevestigd. Het helpt ook voor rokers die teervorming in hun longen hebben.

Vitamines innemen. Een goede algehele gezondheid zal ook je longen helpen gezond te worden. De longen leren zich te ontdoen van mogelijke complicaties.


Bekijk de video: Farmacologie: astma en COPD (November 2021).