Adviezen

Bijwerkingen van bioteen


Biotene is een lijn van gezondheidsproducten voor de gezondheid die zijn ontworpen voor personen met een droge mond. Bioteenproducten omvatten tandpasta, mondwater en mondspray. Hoewel bioteenproducten door veel tandartsen en mondhygiënisten kunnen worden ondersteund, zijn bijwerkingen altijd een mogelijkheid en moeten ze in gedachten worden gehouden als u overweegt het product te proberen.

Bioteenproducten

Alle bioteenproducten zijn ontworpen voor gebruik door personen met een aandoening die bekend staat als Xerostomia of een droge mond. Hoewel de oorzaak van een droge mond kan variëren, is het resultaat een te droge mond die orale irritaties kan veroorzaken, zoals gaatjes, plaque, gingivitis en parodontitis. Biotene is verkrijgbaar in verschillende vormen om u te helpen bij het creëren van een tandheelkundig regime dat effectief is bij het reinigen van uw tanden, het verfrissen van uw mond en adem en het houden van uw mond vochtig en vrij van irritatie.

Xerostomia

Xerostomia is de medische term voor een mond die droog is als gevolg van verminderde of afwezige speekselstroom. Xerostomia is geen ziekte, maar een medische aandoening die kan worden veroorzaakt door andere medische aandoeningen, een medische behandeling zoals hoofd- of nekstraling of een medicijn. Letsel of een operatie die zenuwschade aan het hoofd- en nekgebied veroorzaakt, kan ook leiden tot xerostomie.

Doel van bioteenproducten

Bioteenproducten zijn speciaal ontworpen om de droge mond en de irriterende, pijnlijke symptomen die het kan veroorzaken te verlichten. Overweeg uw huidige tandpasta en mondwaterproducten te vervangen door bioteenproducten. Je kunt ook hun droge mondgom en orale balans droge mondbevochtigende vloeistof gebruiken om je mond te bevochtigen tussen de reinigingsbeurten door.

Bijwerkingen

Bioteen meldt dat hun producten klinisch zijn getest in meer dan 500 klinische onderzoeken en dat personen zonder droge mond, personen met een droge mond en personen met de diagnose droge mond alle producten hebben gebruikt. Biotene beveelt echter ook aan dat u uw zorgverlener raadpleegt als u symptomen van een droge mond ervaart.

Volgens de Scleroderma Foundation veroorzaken bioteenproducten geen significante bijwerkingen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen alcohol, suiker en gluten, die veel voorkomende oorzaken zijn van allergieën en productgevoeligheden. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en laagschuimende formules die vocht in de mond herstellen, minimaliseren het risico op bijwerkingen.

Als u bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van bioteen, of als de droge mond aanhoudt of verergert, stop dan met het gebruik van het product en neem contact op met uw arts.

Samenvatting

Bioteenproducten zijn ontworpen om een ​​droge mond en bijwerkingen veroorzaakt door een droge mond te verlichten. Alle bioteenproducten zijn vrij van alcohol en andere additieven, die de kans op bijwerkingen aanzienlijk verminderen.


Bekijk de video: HUID HAAR & NAGELS PILLEN KRUIDVAT REVIEW. Silke Mckenzie (December 2021).