Adviezen

Abreva Alternative

Abreva Alternative


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Koortslippen worden veroorzaakt door het orale herpesvirus, HSV-1. De jeukende, tintelende, pijnlijke blaren die op de lippen of omliggende gebieden verschijnen, duren meestal ongeveer zeven tot tien dagen, volgens de Mayo Clinic. Er zijn verschillende vrij verkrijgbare medicijnen, huismiddeltjes en voorgeschreven medicijnen die deze onaangename symptomen kunnen verlichten. Allen zijn functionele alternatieven voor Abreva. Zoals bij elke andere aandoening, kunnen er een paar verschillende benaderingen zijn om het product te vinden dat geschikt is voor u.

Medicijnen

Aveeno Advanced Relief Koortslipbehandeling, Zenmed AvaCare, Valtrex, Viroxyn, Zilactin en Denavir zijn slechts enkele van de voorgeschreven en vrij verkrijgbare producten die er zijn. Raadpleeg uw arts of apotheker voor een aanbeveling. Topische lidocaïne of benzylalcohol kan ook enige verlichting bieden.

Natuurlijke remedies

Natuurlijke remedies kunnen ook worden gebruikt. Citroenmelisse, pepermuntolie, tea tree olie en echinacea zijn gebruikt om symptomen en duur te verlichten.

Veranderingen in levensstijl

Identificeer triggers en bronnen van stress die de koortslip afleveringen veroorzaken, en vermijd deze situaties zoveel als je kunt. Het vermijden van erwten, pinda's, gelatine, chocolade, bier en coladranken is ook nuttig om het aantal afleveringen te verminderen.

Ijs

Breng ijs aan wanneer je voor het eerst de pijn en het tintelend gevoel voelt dat gepaard gaat met koortslippen om de ernst van de zweer te verminderen.

Zink

Breng zink rechtstreeks aan op het gebied om te voorkomen dat het virus zich reproduceert en de symptomen verminderen.

Lysine

Lysine in de vorm van voedingsmiddelen, supplementen of zalven kan de duur en ernst van de symptomen verminderen. Aardappelen en zuivelproducten vallen in deze categorie.


Bekijk de video: 5 ways to get rid of a cold sore overnight (Mei 2022).