Adviezen

Gewichtstoename in twee dagen

Gewichtstoename in twee dagen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je bent een geluksvogel. U wilt in slechts twee dagen aankomen, terwijl miljoenen mensen in slechts twee dagen proberen af ​​te vallen. Hoewel je je misschien onaantrekkelijk voelt omdat je zo dun bent, heb je misschien gewoon een hyper-drive metabolisme dat het voedsel verbrandt dat je erin stopt. Je moet brandstof in je oven doen om die trein te besturen. In dit artikel zul je ontdekken hoe je je metabolisme kunt vertragen en meer calorieën in je lichaam kunt krijgen. Je zult ontdekken dat eten je vriend is, niet de vijand en dat je gewoon de tijd moet nemen om echt van je maaltijden te genieten.

Verhoog uw dagelijkse calorie-inname. Om 1 pond te krijgen, moet u ongeveer 3500 calorieën per dag consumeren. Om in slechts twee dagen meerdere kilo's te winnen, eet je meer calorieën, zoals ooit zo smakelijke kippenvleugels en heerlijke frietjes. Eet meer bij elke maaltijd en sla geen maaltijden over.

Eet voedsel dat je meestal niet eet. Eet niets dieet, weinig calorieën, of dat nul calorieën bevat. Vergeet de frisdrank zonder calorieën. Speur uit en drink een flesje of twee gewone frisdrank tijdens je twee dagen van feestvreugde. Koop een salade met alles erop, inclusief de gebakken kip en de saladedressing die is geladen met 300 vetmesten, verrukkelijke calorieën.

Eet meer voedsel bij elke maaltijd. Sla de kom met droge ontbijtgranen over. Gebruik in plaats daarvan pannenkoeken met boter, stroop en verschillende plakjes verrukkelijk spek. Drink een vol glas dikmakende volle melk. Voor de lunch eet je een hele bord bord pasta gevuld met saus, en eet je al het brood vol boterachtige goedheid. Eet voor het diner een hele pizza en bestel de broodstengels vol met heerlijke knoflook.

Dit is cruciaal om in slechts twee dagen aan te komen --- ontspan. Mensen die van nature dun zijn en moeten aankomen, hebben meestal een snel metabolisme. Terwijl u vetmestend voedsel eet, zit u in een jacuzzi gevuld met heet water en geniet ervan. Kijk televisie terwijl je die lekkere frietjes eet.

Stop met friemelen. Mensen die van nature dun zijn, doen wat mensen met overgewicht niet doen, ze friemelen en zitten niet erg lang op één plek. Fidgety mensen verbranden honderden calorieën per dag door een been te schudden of hun lichaam voortdurend te bewegen.

Terwijl je twee dagen lang een hoogcalorisch, dikmakend maaltijdplan eet, neem je de tijd tijdens het eten. Eet smakelijk. Mensen die heel snel eten, kauwen hun voedsel niet goed en het wordt niet opgenomen in het lichaam. Voor mensen van leeftijd, drink wijn of bier bij uw maaltijden voor deze twee dagen en geniet echt van uw eten.

Tip

  • Drink een heel weekend lang calorierijk om heel snel aan te komen. Eet snacks geladen met vetmest dip.

Tip

  • Eet alleen op deze manier voor meerdere dagen, en ga dan terug naar een gezond dieet zodat je niet te zwaar en ongezond wordt.


Bekijk de video: Makkelijker Aankomen Met Deze 7 Tips (Mei 2022).