Adviezen

Chicken Neck-oefeningen

Chicken Neck-oefeningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate we ouder worden, ondergaan al onze lichamen veranderingen, sommige duidelijk minder wenselijk dan andere. Een van de meest dramatische veranderingen kan gebeuren met het gezicht dat we elke ochtend in de spiegel zien. Naarmate de huid geleidelijk minder elastisch wordt en de zwaartekracht zijn tol eist, ontwikkelen veel mensen wat bekend staat als een 'kippennek'. Dit betekent alleen losse huid onder de kin, maar het eist niettemin een zware psychologische tol. Als u de lelijkheid van uw kippenhals wilt verminderen, gaat hoop niet verloren.

Een kippenhals repareren

Het uiterlijk van een kippenhals veranderen is net zo eenvoudig als het herstellen van de functionaliteit en het vergroten van de spiertonus. U kunt het probleem dus vaak oplossen of grotendeels corrigeren door richtoefeningen te gebruiken die zijn ontworpen om de nekspieren te activeren.

Als je begint met een regime van nekoefeningen, begin dan langzaam en verhoog geleidelijk de intensiteit en duur. Twee of drie sessies per week zijn voldoende om te beginnen. Het verbeteren van je kippenhals kost zowel tijd als energie. Het heeft geen zin om te vroeg op te branden aan een inspannend regime dat je niet voorbereid bent om de lange termijn bij te houden.

Chicken Neck-oefeningen

Hier is de eenvoudigste oefening die u kunt uitvoeren om uw kippenhals te helpen. Terwijl je je hoofd naar rechts draait, gebruik je de spieren van je nek om je onderlip over je bovenwerk te trekken. Houd enkele seconden ingedrukt en herhaal dan links. Herhaal vervolgens de oefening rechts en links terwijl je het hoofd draait om naar boven te kijken. U zou moeten voelen dat de huid in uw nek strakker wordt. Herhaal dit eerst gedurende drie volledige cycli, die in duur toenemen naarmate de spieren sterker worden.

Kijk voor de tweede oefening vooruit met je hoofdniveau. Gebruik twee vingers van elke hand om de huid van je nek naar beneden te strekken. Houd uw nek vast en kantel uw hoofd omhoog totdat u een rek voelt. Houd 30 seconden vast. Herhaal dit vijf tot tien keer.

Begin de derde oefening door je onderlip zo ver mogelijk naar voren te duwen. Plaats vervolgens uw vingers op uw onderhals en kantel het hoofd langzaam omhoog. Houd gedurende 20 tot 30 seconden in uitgerekte positie. Dit strekt zich uit de huid van de nek en herstelt de bloedstroom naar het gebied.

Ten slotte, met je kaak gesloten en je tanden elkaar raken, duw je met geweld je tong in je lagere gehemelte. Houd 10 seconden vast. Gebruik lichte druk met uw vingertoppen aan de onderkant van uw kaak om de weerstand te verhogen, herhaal opnieuw gedurende 6 seconden. Herhaal in totaal twee of drie cycli.

Hoewel deze oefeningen zeker niet magisch zijn, kan ijverige oefening helpen om die kippennek te verstevigen. Het verlicht ook stress en helpt je je beter te voelen over veroudering.


Bekijk de video: FIX Forward Head Posture! Daily Corrective Routine (Mei 2022).