Adviezen

Hoe Postpartum-infectie te detecteren

Hoe Postpartum-infectie te detecteren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Postpartum-infectie, vaginaal of door een keizersnede, is niet prettig. Het komt veel vaker voor dat een vrouw met een c-sectie een infectie ervaart. Elke postpartum vrouw kan echter een infectie van de baarmoederslijmvlies, incisie, scheurplaats, episiotomie of blaas ervaren. Infecties die optreden binnen de eerste 6 weken na de bevalling worden beschouwd als infecties na de bevalling. Meestal beginnen deze infecties tijdens de bevalling. Misschien brak je water vroeg of misschien kreeg je een grote hoeveelheid cervicale controles. Hoe dan ook, vroege postpartum-infectie is de sleutel. Hoe eerder je jezelf laat behandelen, hoe sneller je lichaam zal genezen. Houd deze stappen in gedachten bij het controleren op postpartum-infectie.

Ruik je vaginale afscheiding. Nadat je bent bevallen, scheidt je lichaam weefsel en bloed uit als een menstruatie. Als je gezond bent, moet het ruiken alsof het meestal ruikt als je ongesteld wordt. Als u daarentegen een infectie heeft, zal deze 10 keer erger ruiken. In feite kunnen mensen om je heen je afscheiding ruiken.

Verander uw pad, neem een ​​douche en wacht een uur. Opgedroogd bloed en weefsel kunnen vreselijk ruiken. Als de geur echter niet verdwijnt, neem dan contact op met uw arts.

Je temperatuur opnemen. Koorts is een van de eerste tekenen van infectie. Ga nooit iets aan als u hoge koorts heeft. Hoewel het mogelijk te wijten is aan gezwollen borsten of een genezend lichaam, laat het uw arts onmiddellijk weten.

Ga naar de badkamer. Als u de drang voelt om te urineren, maar er komt niet veel uit, kan dit te wijten zijn aan een urineweginfectie. De constante drang om te urineren kan ook een urineweginfectie betekenen.

Kijk na het plassen naar het toilet. Als de urine gevuld is met bloed of troebel is, kan dit ook wijzen op een urineweginfectie. U moet onmiddellijk uw arts bellen. Mogelijk moet u naar de urinestraal kijken als deze uit uw lichaam komt. Bloody lochia kan het moeilijk maken om onderscheid te maken tussen troebele urine en heldere urine in het toilet.

Tip

  • Lochia is de naam voor het bloedige weefsel dat gedurende de weken na de bevalling uit de vagina wordt uitgescheiden. Dit kan slechts enkele dagen doorgaan of het kan maximaal zes weken doorgaan.

Tip

  • Wacht niet. Aarzel niet om uw arts te bellen als u een symptoom opmerkt. Het ergste dat kan gebeuren, is naar de dokter gaan, perfect gezond.