Adviezen

Hoofd verkoudheid & pijn in de bovenkaak

Hoofd verkoudheid & pijn in de bovenkaak


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een verkoudheid wordt ook wel de 'gewone verkoudheid' genoemd. Volgens de Mayo Clinic zullen de meeste Amerikaanse volwassenen de verkoudheid tussen twee en vier keer in een jaar hebben. Vaak kan verkoudheid ongemak veroorzaken in verschillende delen van het lichaam, zoals hoofdpijn, oorpijn en pijn in de bovenkaak. Omdat verkoudheid meestal wordt veroorzaakt door een infectie in de ogen, neus en / of oren, kan de druk van de ontstoken sinussen pijn in de bovenkaak veroorzaken.

Definitie

Een verkoudheid is een virale infectie van uw bovenste luchtwegen - uw neus en keel, volgens de Mayo Clinic. Een verkoudheid heeft invloed op de hoofdfuncties van het hoofd. Een verkoudheid zal de geest vertroebelen, vermoeidheid vergroten en ongemak en pijn veroorzaken in de omliggende gebieden. Kaakpijn is het gevolg van veel verkoudheid vanwege de druk opgebouwd in de sinussen, binnenoren en ogen. De toegevoegde druk drukt op de wortels van de bovenkaak en tanden, wat resulteert in milde tot ernstige pijn.

Het voorkomen

De beste manier om pijn in de bovenkaak door verkoudheid te voorkomen, is goed eten, minimaal 8 uur per nacht slapen en een stressvrije levensstijl leiden. De reden dat de meeste mensen last krijgen van verkoudheid is te wijten aan een verzwakt immuunsysteem. Door het immuunsysteem te versterken, kan een persoon voorkomen dat hij een verkoudheid krijgt en het resultaat van pijn in de bovenkaak. Als u tekenen van een verkoudheid begint te zien, neem dan onmiddellijk een vrij verkrijgbare decongestivum om eventueel opgehoopt slijm in het hoofd op te ruimen.

Behandeling

De meest voorkomende behandeling voor verkoudheid met pijn in de bovenkaak is medicatie. Een combinatie van vrij verkrijgbare medicijnen kan helpen. Het nemen van een decongestivum, een slijmverdrijver en een pijnstiller zal de symptomen bestrijden en het lichaam helpen eventuele infecties af te weren. Als de verkoudheid is uitgegroeid tot een infectie, moet u een arts raadplegen en beginnen met het nemen van voorgeschreven antibiotica en een pijnstiller voor de kaakpijn.

Symptomen

Niet alle pijn in de bovenkaak wordt veroorzaakt door een verkoudheid. Als u de symptomen van een verkoudheid kent, kunt u bepalen of de pijn in de kaak verband houdt met een verkoudheid. Een verkoudheid is niet alleen een loopneus en het snuiven. Het kan elk deel van het hoofd beïnvloeden: de ogen, de neus en de oren. Elk deel van het hoofd zal erg overbelast, geïrriteerd en ongemakkelijk zijn. De belangrijkste symptomen zijn vermoeidheid, koorts, niezen, congestie, hoofdpijn en zelfs duizeligheid of koude rillingen.

Complicaties

Als een verkoudheid met pijn in de bovenkaak niet wordt behandeld met antibiotica, kan de infectie zich verspreiden naar andere delen van het lichaam, zoals de longen, de keel en zelfs de hersenen. Bovenkaakpijn is een teken dat uw sinussen erg ontstoken zijn en medische hulp nodig hebben. Als de infectie zich verspreidt naar andere delen van het lichaam, moet het individu mogelijk in het ziekenhuis worden opgenomen en worden behandeld met hoge doses antibiotica.Opmerkingen:

 1. Lucius

  Helemaal met haar eens. Ik vind het een goed idee. Ik ben het met je eens.

 2. Erving

  Het is opmerkelijk, de nuttige informatie

 3. Iker

  Sorry voor het storen ... Ik begrijp dit probleem. Ik nodig je uit voor een discussie.

 4. Hawley

  Ik vind dit uw fout.

 5. Reidhachadh

  Ik denk dat dit een ernstige fout is.

 6. Amita

  Onvergelijkbaar bericht, het is erg interessant voor mij :)Schrijf een bericht