Info

Hoe 150 calorieën te verbranden

Hoe 150 calorieën te verbranden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afvallen is misschien niet eenvoudig, maar de basismechanica van het lichaam is eenvoudig - als je meer calorieën verbrandt dan je inneemt, verlies je gewicht. Voor elke 3500 extra calorieën die u verbrandt, verliest u bijvoorbeeld 1 pond. Een extra 150 calorieën verbranden is daarom een ​​bescheiden start. Maar het is een begin. Het aantal calorieën dat u tijdens een bepaalde activiteit verbrandt, is gedeeltelijk afhankelijk van uw gewicht. Als al het andere gelijk is, verbrandt een zwaardere persoon meer calorieën dan een lichtere persoon die dezelfde activiteit uitvoert. Over het algemeen kunt u echter 150 calorieën verbranden tijdens een vrij korte training, tijdens een langzame wandeling of zelfs tijdens uw dagelijkse routine.

Stap 1

Lopen. Volgens de Mayo Clinic, zal een 160-pond individu lopen 3,5 mph 157 calorieën in 30 minuten verbranden.

Stap 2

Zwemmen. Het kost ongeveer 13 minuten krachtig zwemmen, of ongeveer 19 minuten in een gematigd tempo, om 150 calorieën te verbranden.

Stap 3

Dans. Stijldansen zal 150 calorieën verbranden in 40 tot 45 minuten. Je kunt die calorieën ook verbranden met ongeveer 22 minuten ballet of 24 minuten discodansen

Stap 4

Doe wat huishoudelijk werk. Je kunt 150 calorieën extra verbranden met ongeveer 27 minuten schilderen, 33 minuten wassen met ramen of, als je huis groot genoeg is, 53 minuten stofzuigen. U kunt ook het huis verlaten en 22 minuten sneeuw scheppen, uw gazon 30 minuten met een niet-elektrische duwmaaier maaien of 34 minuten bladeren harken.

Stap 5

Train in een sportschool. Je hebt ongeveer 25 minuten gewichtstraining of aerobics met weinig impact nodig, of ongeveer 14 minuten op een traptredmolenmachine om 150 calorieën te verwerken.

Stap 6

Speel een sport. Als je golf speelt, draag je clubs in plaats van een kar te huren en die 150 calorieën zullen binnen een half uur afgaan. Verbrand dezelfde hoeveelheid calorieën met ongeveer 17 minuten voetbal, basketbal of singles tennis, 31 minuten volleybal of 41 minuten bowlen. Als je avontuurlijk bent, probeer dan 13 minuten rugby.

Stap 7

Geniet van het buitenleven. Een wandeling van 22 minuten of een kajakexcursie van 26 minuten zal ongeveer 150 calorieën verbranden. Als u liever paardrijden, doet het paard het meeste werk, maar u verbrandt nog steeds 150 calorieën in ongeveer 52 minuten. Als u van koud weer houdt, probeer dan ongeveer een half uur alpineskiën, of ongeveer 18 minuten langlaufen of schaatsen.

Tip

 • Er zijn talloze manieren om extra calorieën te verbranden in je dagelijkse routine. Het magazine 'Zelf' suggereert bijvoorbeeld dat je meer dan 150 calorieën kunt verbranden door gewoon naar het winkelcentrum te gaan. Parkeer op een verre rand van de parkeerplaats en loop - of beter nog, jog - naar de ingang. Gebruik trappen in plaats van de lift en draag je koffers in plaats van een winkelwagentje te duwen. Terwijl je wacht om uit te checken, span je je buik aan en ga je 30 seconden op één voet staan, schakel dan naar de andere voet om je buikspieren te trainen.
 • Overigens verbrandt je lichaam 150 calorieën door zijn normale functie als je ongeveer twee uur en 15 minuten voor je tv zit. Maar dat helpt je niet om af te vallen.Opmerkingen:

 1. Balrajas

  Mee eens, een nuttig stuk

 2. Zolora

  Deze informatie is onjuist

 3. Faetaur

  Het is het uitstekende idee. Ik bewaar hem.

 4. Mektilar

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... Ik ben me bewust van deze situatie. Is klaar om te helpen.Schrijf een bericht