Adviezen

Hoe Tea Tree Oil te gebruiken voor vlooien

Hoe Tea Tree Oil te gebruiken voor vlooien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tea tree olie, geoogst uit de bladeren van de smalbladige tea tree, is een heldere etherische olie met een frisse geur. Volgens Cynthia B. Olsen, auteur van het "Australian Tea Tree Oil Handbook", is tea tree olie een krachtig antisepticum met insectenwerende eigenschappen. Tea tree olie weert veilig en effectief vlooien van mensen. Tea tree olie is echter niet veilig voor gebruik bij honden of katten, omdat de stof ernstige ziekten kan veroorzaken. Je kunt tea tree olie gebruiken om vlooien op je lichaam af te weren met een aanhoudende behandeling.

Neem een ​​bad of douche en was met vlooiendodende zeep volgens de instructies van de fabrikant als je al een plaag hebt. Dit zal alle vlooien doden als je het correct doet. U kunt vlooiendodende zeep kopen bij drogisterijen of een fles aanvragen bij uw arts.

Dep jezelf droog met een schone handdoek na het baden of douchen. Was handdoeken in heet water dat mogelijk in contact is gekomen met vlooien.

Giet tea tree olie in een spuitfles en besproei je hele lichaam. Masseer de tea tree olie in je huid en herhaal de nevel. Laat de tweede nevel op natuurlijke wijze in je huid weken zonder massage.

Spray je lichaam tweemaal per dag met tea tree olie om te voorkomen dat vlooien terugkeren. Blijf het gebruiken nadat de besmetting is verdwenen als u in een gebied woont dat gevoelig is voor vlooien. Dagelijks gebruik van tea tree olie vermindert uw kansen op herhaalde infecties.

Herhaal het badproces met vlooiendodende zeep twee dagen na de eerste behandeling om te voorkomen dat vlooien terugkomen.

Tip

  • Raadpleeg uw arts als u terugkerende vlooieninfestaties heeft.


Bekijk de video: Is Tea Tree Oil Safe? (Mei 2022).