Info

Hoe 1000 calorieën per dag te verbranden zonder de sportschool


Als je wilt afvallen, kan het verbranden van 1.000 calorieën per dag onderdeel zijn van een agressieve strategie. Je verliest 1 pond voor elke extra 3500 calorieën die je verbrandt, dus door je netto calorie-inname met 1.000 per dag te verminderen, snijd je 2 pond per week. Een sportschooltraining kan een goede optie zijn in een plan om gewicht te verminderen, maar je hebt andere keuzes als je niet geïnteresseerd bent in een bezoek aan een healthclub of sportschool.

Stap 1

Thuis sporten. Bouw je eigen sportschool in je kelder of garage en voer een verscheidenheid aan aerobe of krachttraining uit. Als je een beperkt budget hebt, koop dan een gebruikte stationaire fiets bij een garage sale of koop een aerobicsvideo. Een persoon van 155 kilo verbrandt tussen 520 en 782 calorieën per uur met matig tot krachtig fietsen op een hometrainer, terwijl aerobics tussen 410 en 744 calorieën per uur verbrandt, afhankelijk van de intensiteit van de training.

Stap 2

Word lid van een team en speel een sport. Teamsporten bieden je de kans om tegelijkertijd te socialiseren en af ​​te vallen. Bij 155 pond verbrand je ongeveer 596 calorieën per uur door touch football, hockey of basketbal te spelen. Sluit je aan bij een voetbalteam en snijd 520 calorieën per uur. Als je liever één op één sport, verbrandt racquetball 744 calorieën in 60 minuten, terwijl tennis 520 snijdt. Word lid van een schermclub en laat 446 calorieën per uur vallen.

Stap 3

Loop of ren buitenshuis. Trek een paar ondersteunende schoenen aan en u hebt zo ongeveer alles wat u nodig hebt om van een goede training te genieten. Bij 155 pond kun je 1.000 calorieën verbranden in ongeveer een uur terwijl je op 8 mph rijdt. Ren met een gematigd tempo van 5,2 km / u om elk uur 670 calorieën te laten vallen. Vertraag tot een gematigd wandeltempo van 4,5 mph en je verbrandt nog steeds 372 calorieën per uur, dus je kunt 1.000 calorieën bereiken door alleen te lopen in minder dan drie uur.

Stap 4

Ga zwemmen. Zwemmen is een aerobe oefening met weinig impact, dus het is gemakkelijker om lang genoeg door te gaan om 1.000 calorieën te verbranden. Een ponder van 155 kan baantjes trekken of krachtig water betreden om 744 calorieën per uur te verbranden. Als je de vlinderslag kunt zwemmen, snijd je ongeveer 818 calorieën per uur.

Stap 5

Voer uw eigen tuinwerk en huisreparaties uit. Als u 155 pond weegt, verbrandt u 446 calorieën per uur door meubels in uw huis te verplaatsen of uw oprit op te scheppen.

Tip

  • In plaats van één activiteit te gebruiken om 1.000 calorieën per dag te verbranden, kunt u er meerdere kiezen die samen een tekort van 1.000 calorieën opleveren om variatie aan uw trainingen toe te voegen.

Middelen