Adviezen

Gewichtsverlies Smoothies

Gewichtsverlies Smoothies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt het waarschijnlijk gezegd. Na een grote zomerbarbecue of het volgen van een Thanksgiving-feest, hebben we allemaal die zweem van spijt gevoeld en gekreun: "Ik voel me zo dik." Maar wat moeten we eraan doen? Er zijn zoveel gemengde berichten over hoe je kunt afvallen, fit worden en je geweldig voelen. Het is niet alleen moeilijk om te weten wat te doen, maar zodra we een programma vinden dat zinvol is, gebeurt het leven. Het is gewoon te moeilijk om het regime bij te houden.

Dat is waar smoothies binnenkomen. Als ze goed worden bereid, zijn smoothies heerlijk, draagbaar en gemakkelijk te maken. Het beste van alles, ze kunnen de sleutel zijn om u te helpen die extra kilo's af te werpen.

Werken ze?

Purdue University-onderzoekers Susan Swithers en Terry Davidson gaven twee groepen proefpersonen een chocoladesupplement gedurende 30 dagen; Groep A had vloeistof en groep B ontving een halfvaste stof. Dertig dagen later was groep A zwaarder geworden, waardoor Swithers en Davidson geloofden dat groep B de calorieën die ze aan het eten waren beter kon identificeren omdat hun snack dikker was. Dit betekent dat ons lichaam dikkere vloeistoffen, zoals smoothies, als voedsel herkent.

Maar het noemen van een chocolademilkshake een smoothie maakt het niet gezond, en het zorgt zeker niet voor gewichtsverlies. Smoothies kunnen vol zitten met voedingsstoffen zonder alle calorieën, maar je moet weten hoe je ze kunt maken.

Eiwitrijke Smoothies

De populariteit van eiwitpoeders is de laatste jaren enorm toegenomen, en met goede reden. Een bolletje weiproteïnepoeder voegt slechts 120 calorieën toe aan je smoothie maar belooft een flinke 23 g eiwit. Dit betekent dat je langer voller zult zijn. Eiwitpoeders zijn ook verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals vanille, chocolade en aardbei.

Wilt u niet de vaak hoge prijs betalen voor eiwitpoeder? Giet in plaats daarvan 1 kop magere melk in uw blender. Beter nog, kies voor magere vanilleyoghurt. Steven Pratt, M.D., auteur van de bestseller Superfoods RX, zegt dat het eiwit in yoghurt beter verteerbaar is dan in melk.

Zwaar fruit

We hebben allemaal de "Five A Day" -vereiste voor fruit en groenten gehoord, maar het kan moeilijk en duur zijn om elke dag voldoende vers fruit te consumeren. Sap is één antwoord, maar het mist de vezel van heel fruit, wat een kritisch element is van langdurig gewichtsverlies.

Bevroren fruit is een geweldig alternatief. Maak er een gewoonte van om zakken bevroren aardbeien, mango's, ananas en perziken te kopen. Bananen, een uitstekende bron van kalium, bevriezen ook goed; snijd ze gewoon in stukken en bewaar ze in een plastic zak.

Zoeter dan honing?

Als je van smoothies houdt, probeer dan honing. Volgens de National Honey Board is honing rijk aan antioxidanten, die de effecten van veroudering kunnen vertragen. Niet alleen dat, maar het is volledig natuurlijk en een uitstekende bron van pure energie. Het is eigenlijk zoeter dan suiker, dus je kunt er minder van gebruiken.

Eiwit-verpakte bessen smoothie voor gewichtsverlies

Om een ​​bessenmoothie te maken, combineer 1/2 kopje bevroren aardbeien, 1/2 kopje bevroren bosbessen, de helft van een bevroren banaan, 1 kopje magere vanilleyoghurt en 1 theelepel. honing. Mix in een blender tot een gladde massa, of ongeveer een minuut.

Deze smoothie heeft 240 calorieën, 15,2 g eiwit, 1 g vet en 55 g koolhydraten.

Chocoholic Power Smoothie

Voor chocoladeliefhebbers, probeer deze krachtige smoothie. Combineer 1 schep chocolade weiproteïnepoeder, 1 kopje magere melk, 1 kopje aardbeien en ijs. Mix in een blender tot een glad mengsel.

Deze smoothie heeft 250 calorieën, 30,2 g eiwit, 3 g vet en 27 g koolhydraten.


Bekijk de video: Afvallen met groene smoothies - Afslank smoothie recept (Mei 2022).