Info

Hoe 80 calorieën te verbranden


Of u nu calorieën wilt verbranden tijdens een training of tijdens dagelijkse activiteiten, 80 calorieën verbranden kost slechts een paar minuten van uw tijd. Voor een vrouw van 150 pond kunnen 80 calorieën snel worden verbrand met minder dan 15 minuten matige activiteit en in slechts 30 minuten met minder inspannende activiteiten. Dit komt ongeveer overeen met een kleine suikervrije vanillelatte, een stuk string kaas, een ei, een kopje minestronesoep of een vetvrije pudding snackbeker.

Stap 1

Haal huiselijk. Dertig minuten afstoffen of strijken verbrandt 80 calorieën, net als een half uur eten maken en de tafel dekken. Na het diner verbrandt nog een half uur afwassen nog eens 80 calorieën.

Stap 2

Ga wandelen of joggen. Een wandeling van een half uur met 2 km / u verbrandt gemakkelijk 80 calorieën, en als u het opvoert tot 3 km / u kunt u bijna 10 minuten afsnijden. Als je nog maar 10 minuten over hebt, zal de hele tijd joggen die 80 calorieën snel uitschakelen.

Stap 3

Speel met je kinderen. Het nabootsen van rondrennende kinderen gedurende 20 minuten zal 80 calorieën verbranden, evenals 25 minuten frisbee spelen met hen. Of organiseer een dansfeest in je woonkamer om die 80 calorieën te verbranden; gooi je handen in de lucht en dans het op enkele snelle nummers gedurende 12 minuten.

Stap 4

Voer meerdere boodschappen tegelijk uit. Als je alleen een half uur rijdt, verbrand je 80 calorieën en de stops die je maakt, dragen alleen maar bij aan de verbranding. Als je thuiskomt, kost het 30 minuten om de auto uit te laden en boodschappen op te bergen nog eens 80 calorieën.