Adviezen

Tylenol-complicaties


Tylenol is een veel voorkomende pijnstiller die zonder recept bij de meeste supermarkten, supermarkten en drogisterijen kan worden gekocht. Hoewel het algemeen wordt beschouwd als een onschadelijke pil, kan Tylenol bij sommige mensen zelfs complicaties veroorzaken. Wanneer u Tylenol gebruikt, is het belangrijk om de bijwerkingen ervan te begrijpen.

Duizeligheid

Duizeligheid kan een bijwerking zijn van het gebruik van Tylenol en u kunt het gevoel krijgen dat u op het punt staat te vallen. Als u duizelig wordt na het innemen van Tylenol, stop dan met het gebruik en neem contact op met uw arts.

Misselijkheid en overgeven

Een ernstiger bijwerking van het gebruik van Tylenol is matige tot ernstige misselijkheid en braken. Misselijkheid kan optreden met of zonder braken. Als braken optreedt en ernstig is, zoek dan medische hulp en drink veel water om uw verloren vloeistoffen aan te vullen.

Epileptische aanvallen

Epileptische aanvallen zijn een ernstige complicatie van het gebruik van Tylenol en kunnen ervoor zorgen dat het lichaam ongecontroleerd kan stuipen. Epileptische aanvallen kunnen gevaarlijk zijn, dus moet er onmiddellijk medische hulp worden gezocht als er epileptische aanvallen optreden.

Moeilijk ademen

Tylenol kan bij sommige mensen ademhalingsproblemen veroorzaken. Dit kan te wijten zijn aan een allergische reactie op de Tylenol, of het kan worden veroorzaakt door een negatieve interactie tussen de Tylenol en een ander medicijn dat u mogelijk gebruikt. Zoek onmiddellijk medische hulp als u kortademig bent of moeite heeft met ademhalen nadat u Tylenol heeft ingenomen.

Zwelling

Zwelling is een teken dat het gebruik van Tylenol mogelijk een ernstige allergische reactie in uw lichaam heeft veroorzaakt. Als u na het innemen van de Tylenol enige vorm van zwelling ervaart, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Verandering in hartslag

Tylenol kan ervoor zorgen dat sommige mensen een verandering in hun hartslag ervaren, wat kan worden gezien als een onregelmatige hartslag of een snelle hartslag. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u hartslagveranderingen ervaart als gevolg van het gebruik van Tylenol.


Bekijk de video: Why are some people left-handed? - Daniel M. Abrams (December 2021).