Adviezen

Hoe zich te ontdoen van een kriebelhoest

Hoe zich te ontdoen van een kriebelhoest


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een kriebel in je keel kan een constante hoest veroorzaken die je 's nachts wakker houdt en het moeilijk maakt je overdag te concentreren. Een paar huismiddeltjes helpen je keel en hoest te kalmeren. Het doel is om het slijm in uw keel te verdunnen en te breken en de hoest productiever te maken.

Drink veel vloeistoffen omdat hoesten vaak worden veroorzaakt door dik slijm. Veel water drinken verdunt en maakt dit slijm losser, waardoor je hoesten productiever wordt.

Stop met roken. Roken verergert geïrriteerd weefsel in je keel en longen, waardoor hoesten erger wordt. Als je niet helemaal kunt stoppen, stop dan tenminste totdat je hoest weg is. Vrij verkrijgbare pleisters en tandvlees zijn ontworpen om te helpen bij het verlangen naar nicotine en om het stoppen, zelfs voor een korte tijd, gemakkelijker te maken.

Zuig op een druppel hoest of hard snoep om een ​​kriebelhoest te verzachten. Zuigen stimuleert de speekselproductie, waardoor een droge keel wordt verlicht die mogelijk tot hoesten leidt. De zoete druppel of het snoep bedekt je keel ook, zodat het niet te snel weer uitdroogt.

Drink hete thee met honing. De hete thee kalmeert je keel en vermindert het kietelen dat tot hoesten leidt. Honing bedekt je keel, waardoor het effect langer duurt. Voor het beste resultaat, adem de stoom in terwijl je water kookt. Dit helpt slijm in uw sinussen en keel los te maken en uw hoest productiever te maken.

Vermijd hoestonderdrukkers. Hoesten hebben een doel - meestal om te helpen uit elkaar te gaan en van slijm af te komen. Gebruik alleen een hoestonderdrukker als je er een nodig hebt om te slapen. Laat de hoest anders gebeuren en doe wat je kunt om ze productiever te maken.


Bekijk de video: Kruidvat - Kriebelhoest - Expert Huisarts (Mei 2022).