Adviezen

OSHA-voorschriften: shorts en lange broeken dragen in de bouw


De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) laat de regulering van beschermende kleding over aan de werkgever, behalve in bouwsituaties met asbest en lood. Het comfort van het dragen van een korte broek versus een lange broek moet worden afgewogen tegen veiligheidsproblemen.

OSHA Algemene voorschriften

Korte broeken en lange broeken kunnen worden beschouwd als beschermende kleding. Tijdens de bouw kan uw werkgever besluiten dat een lange broek noodzakelijk is voor de veiligheid. Omdat de bouwomstandigheden zo sterk variëren, vereist OSHA dat beschermende kleding en uitrusting worden gedragen wanneer chemische, mechanische of radiologische verontreinigingen of irriterende stoffen letsel kunnen veroorzaken door inademing, fysiek contact of absorptie door de huid.

Asbestverordeningen

Uw hele lichaam moet bedekt zijn als u tijdens de bouw wordt blootgesteld aan asbest, volgens de OSHA-voorschriften. Ademhalingstoestellen moeten worden gebruikt. Kleding moet zorgvuldig worden verpakt en op de werkplek worden gewassen en op scheuren of scheuren worden gecontroleerd. Je kunt misschien een korte broek of een lange broek onder beschermende kleding dragen.

Lead voorschriften

Bij het werken met onveilige niveaus van lood in de bouw, moeten werknemers beschermende kleding dragen die hun ogen en huid beschermt. Wegwerp overschoenen en overall kunnen over een korte of lange broek worden gedragen, maar de beschermende kleding kan niet mee naar huis of in uw auto.

Asfalt en hete teer

Bouwwerkzaamheden in de zomer gaan gepaard met gevaren door hittestress, maar werken met asfalt of hete teer kan de huid verbranden als deze wordt blootgesteld. Werkgevers moeten een evenwicht vinden tussen de noodzaak om beschermende kleding te dragen, zoals een lange broek, tegen extreem warm weer wanneer bij de bouw asfalt of hete teer op wegen wordt gelegd.


Bekijk de video: Betco - Fight-Bac RTU - Anti-Bacterial Cleaner (December 2021).