Adviezen

Hoe vet te verbergen


We maken ons allemaal zorgen over gebreken in ons uiterlijk. Lelijke rugvet is een van de dingen waar velen van ons last van hebben. Niets is erger dan wanneer je shirt vast komt te zitten in je rugvet, waardoor je de beschamende taak achterhoudt om je rug uit te strekken. Velen van ons hebben dieet en lichaamsbeweging geprobeerd om het probleem op te lossen, alleen om te ontdekken dat het rugvet niet zal verdwijnen. Het is bijna alsof er niets werkt. Kom tot rust! Er zijn manieren om vet te verbergen waardoor je je zelfverzekerd en mooi voelt.

Draag kleding die past. Hoewel het lijkt dat flodderige, oversized kleding vet verbergt, is dit gewoon niet waar. Oversized kleding geeft een frumpy, onverzorgde uitstraling en maakt je alleen maar groter. Het dragen van goed passende kleding geeft het uiterlijk van schone, vrouwelijke lijnen. Als u de rondingen van uw lichaam benadrukt, krijgt u een algehele dunnere uitstraling. Overweeg voor klassieke stukken zoals blazers en witte overhemden maatwerk voor de beste look.

Kleed je in lagen. Dit betekent niet dat je een enorme oversized trui draagt. Door in lagen te kleden, wordt vet achtergehouden omdat de buitenlaag plat tegen de eerste laag kleding ligt, terwijl een enkele laag waarschijnlijk aan je huid blijft kleven. Draag een getailleerd shirt met knopen op een eenvoudig T-shirt of blouse. Laat het shirt losgeknoopt en laat de stof van het lichaam vallen. Dit biedt voldoende bewegingsvrijheid. Andere gelaagdheidopties omvatten gepaste vesten, blazers en bolero-jassen.

Koop een beha die vet verbergt. Er zijn veel onderkleding op de markt die goed werken om lichaamsfouten te verbergen. Denk er bij het kopen van beha's altijd aan om de juiste maat te kopen. Veel winkels hebben medewerkers om u te meten als u niet zeker bent van uw maat. Spanx is een geweldige bh gemaakt van nylon stretchstof om vet mooi te verbergen. Deze bh's kunnen prijzig worden, maar de voordelen maken de investering de moeite waard.

Tip

  • Wanneer u kleding koopt die u op maat wilt maken, moet u een maat groter kopen om te zorgen dat er voldoende stof is om mee te werken. Stof verwijderen is eenvoudig, maar stof toevoegen niet.

Tip

  • Hoewel dit geweldige manieren zijn om vet te verbergen, zijn ze op geen enkele manier een vervanging voor gezond gewichtsbeheer. Vergeet niet om een ​​gezond uitgebalanceerd dieet te eten en voldoende beweging te krijgen voor een optimale gezondheid.


Bekijk de video: 5 HACKS TEGEN VETTIG HAAR. Loepsie NL (December 2021).