Adviezen

Hoe Metamucil te gebruiken

Hoe Metamucil te gebruiken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Metamucil is een populair product dat vaak wordt gebruikt om constipatie te behandelen vanwege een gebrek aan vezels in het dieet. Tegenwoordig is Metamucil meer dan alleen constipatie, omdat Metamucil zijn focus heeft uitgebreid naar gezondheid van het hart en calciumbewustzijn. Metamucil is gemakkelijk te gebruiken en is verkrijgbaar in formules voor drankmixen, capsules en snackwafels.

Toepassingen

Gebruik Metamucil om incidentele constipatie te behandelen. Metamucil helpt bij het verlichten van constipatie bij gebruik volgens de aanwijzingen op de verpakking. Het actieve ingrediënt in Metamucil is psylliumvezel die, wanneer gebruikt als onderdeel van een gezond dieet, ontlasting verzacht om het comfortabeler te laten passeren.

Verlaag uw cholesterol met Metamucil. Studies hebben aangetoond dat, wanneer dagelijks ingenomen, de psylliumvezel in Metamucil kan helpen om uw cholesterol te verlagen. Voor het beste resultaat moet elke dag 7 gram oplosbare vezels worden geconsumeerd. Deze hoeveelheid oplosbare vezels kan worden gevonden in drie tot vier porties Metamucil.

Voeg oplosbare psylliumvezel aan uw dieet toe met Metamucil poederdrankmixen. Meng Metamucil-poeder in 8 oz. water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer tot het psylliumvezelpoeder is opgelost en drink dan. Metamucil poederdrankmixen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder sinaasappel, roze limonade en Berry Burst. Alle smaken zijn ook verkrijgbaar in suikervrije formules.

Krijg uw dagelijkse dosis vezels met Metamucil-vezelcapsules. Elke Metamucil-vezelcapsule is gemaakt van 100 procent natuurlijk psyllium en bevat 2,4 gram oplosbare vezels. Metamucil-vezelcapsules zijn verkrijgbaar in flessen van 100, 160 en 300 capsules. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van calcium aan hun dieet, bieden Metamucil Strong Bones-capsules 30 procent van uw aanbevolen dagelijkse dosis calcium.

Snack op wat psyllium. Voor degenen die problemen hebben met het drinken van de Metamucil-poederdranken of het nemen van de Metamucil-vezelcapsules, zijn de voordelen van Metamucil voor het toevoegen van vezels beschikbaar in wafelvorm. Metamucil-vezelwafels bevatten 6 gram 100 procent natuurlijke vezels per dosis en zijn verkrijgbaar in kaneel- en appelaroma's.

Tip

  • Als u onderweg traditionele poedervormige Metamucil-verlichting wilt, biedt Metamucil ook individueel verpakte enkelvoudige vezelpakketten.

Tip

  • Alle Metamucil-producten moeten met 8 oz worden ingenomen. van water. Als u Metamucil-producten niet gebruikt zonder de juiste hoeveelheid water, kan dit leiden tot verstikking.