Adviezen

Een bedwig gebruiken om te slapen

Een bedwig gebruiken om te slapen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bedwiggen zijn meestal kussens van schuim, die worden gebruikt om mensen in een rechtopstaande positie te houden terwijl ze slapen. Slapen met een bedwig kan nuttig zijn voor mensen met veel verschillende aandoeningen, waaronder mensen met brandend maagzuur of zure oprispingen. Bedwiggen zijn eenvoudig om mee te slapen en op één plaats komen is in een oogwenk.

Verwijder de dekens en lakens, behalve het hoeslaken, van de matras. Verwijder eventuele kussens van het hoofdeinde van het bed.

Plaats de bedwig aan het hoofdeinde van het bed, met het lange uiteinde tegen de muur of het hoofdeinde. Dit voorkomt dat de bedwig 's nachts verschuift.

Plaats een plat, rechthoekig kussen boven op de bedwig.

Ga op de bedwig liggen met het kussen achter je hoofd en de onderkant van de bedwig met je onderrug. Stel de bedwig in totdat deze comfortabel is geplaatst.

Trek de dekens omhoog en slaap zoals gewoonlijk.

Tip

  • De meeste bedwiggen worden geleverd met inwendige schuimblokken die kunnen worden toegevoegd of verwijderd om de gewenste hoogte te verkrijgen. Als de bedwig ongemakkelijk is omdat deze te hoog of te laag is, probeer hem dan af te stellen. Deze positionering van de bedwig kan ook degenen ondersteunen die liever op hun zij slapen.