Adviezen

Dramamine richtingen

Dramamine richtingen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zoals elke doorgewinterde reiziger weet, kunnen verschillende soorten vervoer, van cruiseschepen tot pretparkritten, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en braken veroorzaken. Bewegingsziekte komt vaak onverwacht voor, beginnend met ongemak en eindigend met braken. De reizigers die het meest waarschijnlijk symptomen ervaren, zijn zwangere vrouwen, mensen met migraine en kinderen van 2 tot 12 jaar. Een van de meest effectieve medicijnen om bewegingsziekte te behandelen en te voorkomen, is dimenhydrinaat, verkocht in winkels als Dramamine. Dramamine is ook verkrijgbaar in kauwbare vorm en in een minder slaperige formule, die de kalmerende bijwerking van originele Dramamine vermindert.

Neem uw eerste dosis Dramamine 30 minuten tot een uur voor vertrek om bewegingsziekte te voorkomen. Om bewegingsziekte te behandelen, neemt u uw startdosis bij het eerste teken van symptomen.

Neem een ​​tot twee tabletten, of 50 tot 100 mg voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Slik de tablet heel door en kauw niet, tenzij u de kauwbare vorm van Dramamine gebruikt. Neem uw dosis bij een maaltijd of een glas melk om eventuele bijwerkingen van het medicijn te verminderen.

Geef kinderen van 6 tot 12 jaar de helft van één tablet of één volle tablet. Geef kinderen van 2 tot 6 jaar de helft van één tablet.

Herhaal de dosering elke vier tot zes uur voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar, herhaal de dosis om de zes tot acht uur.

Houd alle doses bij om ervoor te zorgen dat u de maximale dosering niet overschrijdt.

Tip

  • Vermijd zwaar, gekruid voedsel tijdens het reizen als u vatbaar bent voor bewegingsziekte. Eet in plaats daarvan crackers of drink gemberbier.

Tip

  • Voor volwassenen, neem niet meer dan 8 tabletten of 400 mg per dag. Neem niet meer dan 3 tabletten per dag voor kinderen van 6 tot 12, of 1 1/2 tabletten per dag voor kinderen jonger dan 6.

    Geef Dramamine niet aan kinderen jonger dan 2 jaar oud.

    Drink geen alcohol wanneer u dit medicijn gebruikt en neem contact op met uw huisarts voor andere interacties tussen geneesmiddelen.


Bekijk de video: Dramamine by Modest Mouse Lyrics (Mei 2022).